Yeni sezon hazırlıklarına Rüstemler Tesislerinde start veren Sakaryaspor açılışı kurban keserek yaptı. Yeni formaların, yeni otobüsün ve yeni transferlerin tanıtıldığı hareketli günde bir grup taraftarda sporcuları yalnız bırakmadı. Yeni transferlerin de yer aldığı sezon açılışında sporcuların neşeli halleri ise gözden kaçmadı. Başkan Gürses ve Büyükşehir Belediyesi Başkanı Zeki Toçoğlu ise yeni transferler ile yakından ilgilendi. Yeşil siyahlılar Rüstemler Tesisleri’nde ki çalışmaların ardından Bolu’ya kamp yapacakları otele geçecekler.

ŞAMPİYONLUK İPİNİ GÖĞÜSLEYECEĞİZ
Başkan Toçoğlu, yeni sezon öncesi başarı dileklerini ileterek, şampiyonluğa inandıklarını söyledi.Başkan Toçoğlu, “Takımımızda geçtiğimiz yıl bizimle birlikte şampiyonluğu yaşayan ve yeni katılan arkadaşlarımız var. Hepimiz Sakaryaspor çatısı altında toplanmış bulunuyoruz. Takımımızın başarısı için sizler saha içerisinde bizler de saha dışında çalışacağız. Geçtiğimiz yıl elde ettğimiz şampiyonluk bizlere büyük sevinç yaşattı. Bu yıl da taraftarlarımızın ve şehrimizin desteğiyle şampiyonluk ipini göğüsleyeceğimize inanıyorum” diye konuştu.

DESTEKLERİMİZ SÜRECEK
Sakaryaspor’a desteklerinin süreceğini aktaran Başkan Toçoğlu, “Büyükşehir Belediyesi olarak takımımızın yanında yer almaya devam edeceğiz. İnşallah bu ligde hiç takılmadan bir üst lige atlayacak, şehrimizin markası olan Sakaryaspor’u hakettiği konuma doğru adım adım taşıyacağız. Kulüp Başkanımız İsmail Gürses’e, yönetimindeki arkadaşlarımıza, teknik ekibimize ve sporcularımıza güvenimiz tam. Sakaryaspor’un hedefi Süper Lig’e çıkmaktır. Mevcut arkadaşlarımız ve yeni gelen arkadaşlarımızla birlikte daha iyi bir takım olarak bu senede Sakaryalıların yüzünü güldürerek tamamlayacağız inşallah” ifadelerini kullandı. Başkan Toçoğlu, yeni oyuncularla da tek tek tanıştı.

Editör: Haber Merkezi