FİNALDE BÜYÜK ÇEKİŞME
Okul sporları kapsamında düzenlenen Küçük Kızlar final maçında Şehit Mahmut Bey Ortaokulu ile Atatürk Ortaokulu şampiyonluk için karşı karşıya geldi. Müsabakaya iyi başlayan Şehit Mahmut Bey Ortaokulu, gösterdiği performans ile ilk seti 25-14’lük skorla kazandı. İkinci çeyrekte toparlanan Atatürk Ortaokulu, seti 25-23 önde tamamladı ve genel skoru 1-1’e getirdi. Tei-break setine kalan mücadelede iki takım da kazanmak için elinden geleni yaptı. Tei-break setinde 15-9’luk üstünlük sağlayan Şehit Mahmut Bey Ortaokulu, turnuvayı şampiyon olarak tamamladı ve büyük sevinç yaşadı.

DERECELER BELLİ OLDU
Sakarya okul sporları Küçük Kızlar müsabakaları dün oynanan maçlar ile birlikte sona erdi. Finalde Şehit Mahmut Bey Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu’nu mağlup ederek şampiyon olurken, finalde kaybeden Atatürk Ortaokulu, turnuvayı ikinci sırada tamamladı. Üçüncülük müsabakasında Alacam Ortaokulu’nu mağlup eden Özel Kale Ortaokulu, turnuvayı üçüncü sırada tamamlarken, Alacam Ortaokulu turnuvayı dördüncü sırada tamamladı.

KUPALAR TAKDİM EDİLDİ
Lütfü Yaman Spor Salonu’nda yapılan final müsabakalarının ardından dereceye giren takımlara kupaları ve madalyaları takdim edildi. Şampiyon olan Şehit Mahmut Bey Ortaokulu’na kupasını, Akyazı İlçe Spor Müdürü Adem Altun, ikinci olan Atatürk Ortaokulu’na kupasını, Sakarya Voleybol Kulüp Başkanı Ömer Bektaş takdim etti. Üçüncülük müsabakasında galip gelen Özel Kale Ortaokulu’na kupasını, Atatürk Ortaokulu Müdürü Faruk Kaya verirken, dördüncü olan Alacam Ortaokulu’na kupasını ise Şehit Mahmut Bey Ortaokulu Müdürü Recep Yazıcı takdim etti.

Editör: Haber Merkezi