Sakarya Futbol Kulübü, İstanbul’da Ceylan Sportif tarafından organize edilen ve aralarında Fenerbahçe, Başakşehir, Kasımpaşa, Ümraniye, Pendik, Balıkesir, Gölcük, Karadeniz İstanbul ve Trabzonspor gibi takımların bulunduğu turnuvadan 2 kupayla döndü. 2009 grubunda şampiyon olan Sakarya FK, 2010 grubunda ise 2’ncilik elde edip turnuvada adından söz ettirdi.
ŞAMPİYONLUK SEVİNCİ
Genel Kaptanlığını Fatih Pırıldar’ın yaptığı Sakarya Futbol Kulübü altyapıda fark yaratmak istiyor. Çetin Serter başkanlığında altyapıya önem veren Sakarya FK aldığı başarılı sonuçlarla İstanbul’daki turnuvaya da damga vurdu. Kupa ve madalyalarını Fenerbahçe altyapı hocası Tayfun Seven’den alan sporcular, tören sonrasında kupa sevincini doyasıya yaşadı. 
İSEN’DEN ZİYARET
Öte yandan takımın kamp yaptığı otele Sakarya eski milletvekili Prof. Dr. Mustafa İsen ziyarette bulunup takıma moral ve destek vererek başarı dileklerini iletti. Ayrıca Kasımpaşaspor altyapı hocaları Sakarya FK’dan bazı sporcuları kendi altyapılarına almak İçin Başkan Çetin Serter ile görüşme yaparak 2009/2010 grubu takımını önümüzdeki hafta Kasımpaşaspor tesislerine davet ederek maç talebinde bulundu.

Editör: Haber Merkezi