Agora AVM’de düzenlenen Yıldızlar Masa Tenisi İl Birinciliği final töreni ile son buldu. Kızlar kategorisinde Ekrem Oba Ortaokulu şampiyon olurken, erkeklerde ise Kaynarca Esenbel mutlu sona ulaştı

ESENBEL’DEN 2 KUPA
Zevkli ve çekişmeli geçen mücadelelerin ardından genç raketler ödüllerine kavuştu. Agora AVM’de düzenlenen İl Birinciliğinde kızlarda Ekrem Oba Ortaokulu şampiyon, Kaynarca Esenbel Ortaokulu ikinci, Geyve YIBO. üçüncü, Aşağı Dereköy  Ortaokulu ise dördüncü oldu. Erkeklerde ise Kaynarca Esenbel Ortaokulu şampiyon, Şirinevler Ortaokulu ikinci, Taraklı Ortaokulu üçüncü, Özel Doruk Ortaokulu ise dördüncü oldu. Müsabakalar sonrasında sporcular ödüllerine kavuştu.

KUPALAR ACAR’DAN
Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Murat Acar, Erkeklerde şampiyon olan Kaynarca Esenbel Ortaokulu takımına, Kaynarca İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Emrah Önal ve Agora AVM Müdürü Hakan Yıldız ile birlikte ödüllerini takdim etti.  Dereceye giren ve madalyalarını alan sporcular büyük sevinç yaşadı. Sporcular aileleri ve antrenörleri ile bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

Editör: Haber Merkezi