Genç, “Şampiyon olamayan yönetim başarısız yönetimdir” dedi

“SAKARYASPOR EN BÜYÜK MARKA”

Cumhur Genç yaptığı konuşmada, “Sakaryaspor’a 7 aylık bir dönem başkanlık yapma şerefine nail oldu. Alnımız açık geldik Alnımız açık bir şekilde gidiyoruz. Biz geldiğimizi de liderle aramızda 17 puan vardı. 15 galibiyet 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldık Play Off’lara kadar. Başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Sakaryaspor gerçekten çok büyük camia. Sakarya dışına çıktığımız zaman biz bunu daha rahat hissediyoruz. Sakaryaspor bu şehrin en büyük sivil toplum örgütüdür ve bu şehrin en büyük markasıdır.”

“ŞEFFAFLIĞI SAĞLADIK”

“Gönül isterdik ki bu seriyi şampiyonlukla taçlandıralım. Ama nasip değilmiş. Bu sene de en kötü maçımızı oynadık elendik. 3 senedir final kaybediyoruz şehir travma yaşıyor. Bu sezon inşallah direk çıkarız. Geldiğimizi tarihte tüzüğe madde koydum ve hesapların denenmesini sağladım. İnternet başına oturan herhangi bir kişi mali tablo yazdığı zaman her şeye ulaşabiliyor. Bizim için olmazsa olmaz şeffaflıktı. Bunu da sağladığımızı düşünüyoruz.”

“DERNEĞE DEVREDİLEN BORÇ AYNI”

“Bu kulübün borcu yaklaşık 30 milyon TL. Bu borç Belpaş’tan derneğe devredilirken gelen borç bu. O zaman da 3- 3.5 Milyon dolar ediyordu şu anda da 3-3,5 milyon dolar ediyor. Hiçbir kulüp bir başkanın vicdanına bırakılmamalı. Bu kulübe kalıcı gelir lazım. Bu kalıcı gelir Sakaryaspor için elzemdir. Son haftalardaki maçları seyircili oynasaydık Play Off’larla beraber 3 milyon lira gelir bekliyorduk. Biz başarısız bir yönetimiz. Şampiyon olamayan yönetim başarısız yönetimdir.”

Editör: Haber Merkezi