DURMUŞ’TAN TEBRİK
Aileleri ve öğretmenleriyle birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Durmuş’u ziyaret eden şampiyon öğrenciler başarılarının ödüllendirilmesinden büyük mutluluk duyduklarını belirttiler. Taekwondo, atletizm, basketbol gibi sporun değişik alanlarında bireysel ve takım halinde başarı gösteren öğrencilerle yakından ilgilenen Durmuş, akran gruplarına göre yetenekleriyle farklılık gösteren öğrencilerin hayatta daha başarılı olduklarına dikkat çekti.

UYGUN ÇALIŞMALAR YAPILIYOR
Öğrencilerle spor ve eğitim hayatlarıyla ilgili sohbet eden İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, sporcuların başarısında emeği geçen öğretmenlerini, okul yöneticilerini ve ailelerini katkılarından dolayı kutladı. 2023 Eğitim Vizyonu felsefesinde ciğerparemiz çocuklarımızın akademik başarılarının yanında sosyal, kültürel ve sportif alanlardaki faaliyetlerinin büyük önem taşıdığını ifade eden Durmuş, okullarımızda öğrencilerimizin ilgi ve yeteneklerine uygun çalışmalar yapıldığını belirtti.

SPOR YAPAN ÖĞRENCİLER DAHA BAŞARILI
Sporcu gençlerle yakından ilgilenen İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş hem öğretmenlerle hem de velilerle sporcuların son durumu hakkında konuştu. Sporcuları kapıda karşılayan ve hepsiyle teker teker fotoğraf çektiren Durmuş, sporculara gelecek planlamalarına şimdiden başlamalarını tavsiye etti. Spor yapan öğrencilerin daha başarılı olduğunu belirten Fazilet durmuş, bu konuda öğrencilere de tavsiyelerde bulundu.

Editör: Haber Merkezi