Geçtiğimiz hafta Serik deplasmanında şampiyonluğunu ilan ederek 1.Lig’e çıkmayı başaran Sakaryaspor, bugün saat 20.30’da oynayacağı Kahramanmaraş maçıyla birlikte kupasını alacak

ÖNCE MAÇ SONRA KUPA
Harika bir sezonu şampiyonlukla taçlandırarak büyük bir başarı yakalayan Sakaryaspor, bu yılın son iç saha maçında evinde Kahramanmarşspor’u ağırlamaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta Serik Belediye deplasmanında şampiyonluğunu ilan eden yeşil siyahlılar, 30 bin taraftarı önünde bu mücadele sonrasında şampiyonluk kupasını kaldıracak. Harika bir atmosferde maçını oynayacak yeşil siyahlı oyuncular, daha sonra ise kupa sevincini doyasıya yaşayacak.

11 YILLIK HASRET
Yıllardır 1. Lig’e çıkmak için mücadele veren ve 3 play off finalinden hüsranla dönen yeşil siyahlı ekibimiz, 11 yıllık hasretine son vermeyi başarmıştı. Son olarak 2011-2012 yılında 1. Lig’de yer alan Sakaryaspor, bu tarihten sonra 2. Lig ve 3. Lig’de mücadeleler vermişti. 2022-2023 sezonuyla birlikte bu hasrete son verecek yeşil siyahlı camia, yeni hedefini ise Süper Lig olarak belirleyecek.

ÖZEL ETKİNLİKLER
Kahramanmaraşspor’u bugün evinde konuk edecek yeşil siyahlı temsilcimiz, maç sonrası için de bir dizi etkinlik planlıyor. Mücadele öncesinde konser ve görsel şovlarla taraftarı mutlu etmeyi planlayan yeşil siyahlı yönetim, daha sonra kupa töreni ile coşkuyu zirveye çıkartacak. Kupa töreninin ardından üstü açık otobüs ile çark caddesine gidecek futbolcular, taraftarla birlikte şampiyonluk sevincini doyasıya yaşayacak.

STAT: Yeni Sakarya Atatürk Stadı

SAAT: 20.30

HAKEM: Oğuzhan Uğurlu

YAYIN: TV264

Editör: Haber Merkezi