İKİNCİ TAKIM HARMANLIK
Sakarya U16 Ligi önceki gün gerçekleşen ödül töreni ile sona erdi. Lig boyunca iyi bir oyun ortaya koyan Erenlerspor kupa ve madalyalarını protokol üyelerinden aldı. Tören öncesinde gruplara gidecek 2’nci takımı belirlemek için oynanan Play-Off mücadelesinde Harmanlıkspor ile Adapazarıspor karşı karşıya geldi. Rakibini Oğuz Kaan(2) ve Talha’nın golleriyle 3-1 yenen Harmanlıkspor ilimizi gruplarda temsil etmeye hak kazandı.

KUPA KILIÇ’TAN
Mücadelenin ardından ödül töreni takımların ve protokol üyelerinin katılımı ile yapıldı. Ailelerin de büyük ilgi gösterdiği törende madalya ve kupalarını alan sporcular büyük sevinç yaşadı. Erenlerspor’a kupasını Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç verirken Harmanlıkspor’a ise kupasını Erenler Belediye Başkan Yardımcısı Rahmi Şengül takdim etti. Takımlar törenin ardından bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

“BAŞARI BEKLİYORUZ”
Düzenlenen törende sporculara başarılar dileyen Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir yaptığı açıklamada, “Sakarya’da gerçekleştirdiğiniz bu başarıyı gruplarda oynayacağınız maçlarda da göstermelisiniz. Sizler Sakarya’nın Altyapısıyla ünlenen kulüplersiniz. Sizlerden elbette başarı bekliyoruz. Hem Erenlerspor’umuza hem de Harmanlıkspor’umuza başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Saha: Erenler

Hakemler: Aytekin Atabek**** Beytullah Yiğit****Kerem Şenneyli****

Harmanlıkspor: Emrecan****İbrahim****Talha***(Emircan**)Efe****Bahtiyar****Muhammet Emin***(Berat**)YunusEmre****(Serhat**)Tahsin****Oğuzkaan****(Yağız**)Alper****(Görkem**)M.Talha****  Antrenör: Tevfik Tetik

Adapazarıspor: Hamza**Berkay**Ahmet**(Orçun **)Emirhan** A.Yaşar**Yunus**Behlül**(Ahmet Gökhan**)Ömer Faruk**Ensar**(Emrecan**)Erdem**(M.Talha**)Enes İbrahim**  Antrenör: Özer Engin

Goller: Dk.1,35 Oğuz Kaan, Dk.78 M. Talha (Harmanlıkspor) Dk.80 Talha (P)(Adapapazarıspor)

Editör: Haber Merkezi