BAŞKAN YÜCE DE KATILDI
Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Sakarya Spor Adamları Derneği tarafından Almanya’da Biathle Mix Bayrak yarışında dünya şampiyonu olan Aydan Demiröz için düzenlenen programa katıldı. Programda şampiyon sporcunun yanı sıra antrenörler Tuğba Balcıoğlu, Yiğit Erdeniz, Yusuf Serdar Aldanmaz da yer aldı. Gerçekleştirilen organizasyonda şampiyon sporcuya, annesine ve antrenörlerine plaket takdim edildi. Ayrıca Başkan Ekrem Yüce de sporcuyu altınla ödüllendirdi.

“BAŞARILARI ÖDÜLLENDİRECEĞİZ”

Buluşmada Sakarya Spor Adamları Derneği Başkanı Zeki Öztürk, Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir, Bahadır Hilal, Pınar Batman, İbrahim Koşutan, Cevdet Sarı, Ayşe Kılıç, Zeynep Kılıç, Nevran Karaca, Ersan Küsmez, Canan Küsmez, Mehmet Kınalı, Ersin Kestaneciler yer aldı. Yemek öncesinde konuşan Başkan Zeki Öztürk, “Biz dernek olarak başarılı olan sporcularımızı ödüllendirmek için yönetim kurulu olarak karar aldık. Bundan sonraki başarılarda da şampiyon ve başarılı sporcuları ödüllendirmek istiyoruz. Bizleri yalnız bırakmadığı için Derneğimizin Onursal Başkanı Ekrem Yüce’ye de sonsuz teşekkürler ediyoruz” dedi.

“SPORUN DESTEKÇİSİ BÜYÜKŞEHİR”

Programa katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek sözlerine başlayan Başkan Ekrem Yüce, “Biz, spora çok önem veren bir kültürün mirasçılarıyız. Efendimiz Aleyhisselam’dan başlayarak bu güne kadar geçen sürede kültürümüzün büyükleri spora dair teşvik edici ve övücü sözler söylemişlerdir. Spor yapmak, çevik olmak, sağlıklı olmak zorundayız. Sağlığımızı koruyacak her türlü aktivitenin ve spor faaliyetinin Sakarya’daki en önemli destekçisi Sakarya Büyükşehir Belediyesidir.” ifadelerine yer verdi.

“SPORA DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

Başkan Ekrem Yüce, spora olan desteklerinin süreceğini ifade ederek, “Su sporları, dağcılık, bisiklet, salon sporları, saha sporları, havacılık. Aklınıza gelebilecek tüm spor dallarında sporcularımızın ve antrenörlerimizin yanındayız. Kurumumuzun sahip olduğu tüm spor tesislerini sporcularımız için seferber ediyoruz. Gençler için çalışan ve sporla ilgili ya da ilgisiz tüm vakıfları, dernekleri Ayçiçeği Bisiklet Vadisi, Ekrem Karaberberoğlu, Macera Park gibi tesislerimizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi