Final karşılaşmasında rakibini penaltılarla geçe Bakırlı Kuzeyspor, şampiyonluğa uzandı

12 TAKIM KATILDI
Toplam 12 Takımın 6’şarlı iki gurup halinde mücadele ettiği 15 Temmuz Futbol Turnuvası’na 15 gün boyunca futbolseverler büyük ilgi gösterdi. Oynanan finalde normal süresi 5-5 biten karşılaşmada penaltı atışlarıyla Ferizli Esnaf’ı yenen Bakırlı Kuzeyspor şampiyon oldu. Final karşılaşması öncesinde üçüncülük mücadelesi yapıldı. Kaymakamlık takımını yenen Müftülük turnuvayı üçüncü olarak tamamladı.

----

ÖDÜLLER VERİLDİ
Müsabakaların ardından kupa seremonisi düzenlendi. Turnuvayı birinci, ikinci ve üçüncü bitiren takımlar ile turnuvada gol kralı olan sporcu, Fair-Play kurallarına uyarak en centilmen seçilen takım ve oyunculara kupaları ve madalyaları verildi. Turnuvanın gol kralı Müftülük’te oynayan 21 gol ile Orhan Kaşkaş oldu. En centilmen futbolcu ise Ferizli Spor’dan Kamil Gündoğdu seçildi. Turnuvanın en centilmen takımı ise Kaymakamlık takımı ve yönetimi oldu.

GÜNDOĞDU’DAN TEŞEKKÜR
Seremonide konuşan Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle düzenlemiş olduğumuz futbol turnuvasına katılım gösteren birbirinden değerli takımlarımıza, sporcu kardeşlerimize ve bizleri burada yalnız bırakmayan değerli halkımıza teşekkür ediyorum. Turnuva süresince belki hatalarımız olmuş olabilir. İnşallah bu hataları telafi ederek bir dahaki seneye gideceğiz. Burada güzel bir ortam gördük. İnşallah devamını elimizden geldiğince getirmeye çalışacağız. Bu vesileyle hepinize bir kez daha teşekkür ediyorum. Sporcu kardeşlerimize ve değerli halkımıza şükranlarımızı sunuyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi