Olgunlar kategorisinin finalinde Uzman Kimya’yı 5-2’lik skorla geçen Bahçeşehir Koleji, şampiyonluğa uzandı

----

Tribünlerin tıklım tıklım dolduğu bir gecede iki takım da futbolseverlere keyifli bir mücadele izletti. Maçtan saatler önce tribünlere gelen taraftarlar, final müsabakası sonunda iki takımı ayakta alkışladı

----

KIRAN KIRANA MÜCADELE
Zorlu maratonun sonunda Olgunlar kategorisinde nefes kesen bir final maçı oynandı. İki takımın kıran kırana bir mücadeleye giriştiği maçta atılan güzel goller tribünlerden alkış aldı. Finale kadar rakiplerini devire devire gelen Sakarya Bahçeşehir Koleji, Uzman Kimya karşısında epey bir zorlanmasına rağmen mutlu sona ulaştı.

----

İLK YARI BAHÇEŞEHİR
Karşılaşmanın ilk devresinde 3 gol vardı. Ümit’in golü ile 1-0 önde geçen Bahçeşehir Koleji’ne cevap gecikmeden geldi. Bu golden 1 dakika sonra Soner ile golü bulan Uzman Kimya skora yeniden dengeyi getirdi. Oyunun daha üstün tarafı olan Sakarya Bahçeşehir’de yeniden sahneye çıkan Ümit takımını bir kez daha öne geçirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı.

----

ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUDU
Müsabakanın ikinci yarısı Bülent’in golü ile başladı. Uzman kimya bu golle skora yeniden dengeyi getirirken bu gole 3 dakika sonra Mustafa cevap verdi ve Bahçeşehir’i yeniden öne geçirdi. Bu dakikadan sonra kontrollü bir oyun oynayan kırmızı siyahlılar Ümit ve Hüseyin ile 2 gol daha buldu ve mücadeleyi 5-2’lik skorla kazanarak Olgunlar Kategorisinin şampiyonu oldu.

----

KUPALAR SAHİPLERİNİ BULDU
Karşılaşmanın ardından yapılan ödül töreninde takımlar ve oyuncular madalyalarına kavuştu. Şampiyon Bahçeşehir Koleji’ne kupasını Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu takdim etti. Turnuva ikincisi Uzman Kimya’ya ise kupa ve madalyalarını Sakaryaspor Kulübünün eski Başkanlarından Vedat Yaşlıca ve Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Şube Müdürü Davut Cengiz takdim etti. Sakarya Masterlar Derneği’ne ise 3’ncülük kupasını Turnuva ana sponsoru Gazi Metal Mali İşler Müdürü Gani Erdoğan ve İl Hakem Kurulu Hakem Atama Sorumlusu Mehmet Yücel İnce teslim etti.

----

EN’LER BELLİ OLDU
Ödül töreninde bireysel ödüller de sahiplerini buldu. Attığı 30 golle Gol Kralı olan Ümit Serter Keskin ödülünü Ferizli İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Samet Kaymaz’ın elinden aldı. Sakarya Bahçeşehir Koleji kalecisi Ramazan Özdamar ise En Değerli Kaleci ödülünü Alifuatpaşa eski Belediye Başkanı Kenan Oran’dan aldı. En Centilmen Oyuncu olan STA Spor Kompleksi Kalecisi Önder Gökdemir’in ödülünü ise Takım Antrenörü Özer Yüksel aldı. Ödülü Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (SASKF) Genel Sekreteri Ahmet Orhan teslim etti. Olgunlar kategorisinin En Değerli Oyuncusu ise Uzman Kimya’dan Soner Neliker oldu. Neliker ödülünü Sakaryaspor Genel Kaptanı Erol Aydın’dan aldı.

----

TRİBÜNLER DOLDU
Final karşılaşmasının heyecanını yaşamak isteyen futbolseverler maçtan saatler önce tribünlere gelmeye başladı. Maç öncesinde oyuncularla sohbet eden futbolseverler maçı heyecanla takip etti. Atılan goller ve girilen pozisyonlarla heyecanlanan taraftarlar maç boyunca hop oturdu hop kalktı. Maçın bitiş düdüğü ile iki takımı da ayakta alkışlayan taraftarlar, keyifli bir futbol akşamını geride bıraktı.

----

SAKARYA BAHÇEŞEHİR KOLEJİ: 5-UZMAN KİMYA: 2

Hakemler: Levent Gümüşdere*** Ömer Faruk Şahin***Furkan Şen***

Sakarya Bahçeşehir Koleji: Ramazan Özdamar*** Cengiz Furuncu*** Hasan Öztürk*** Ümit Serter Keskin**** Soner Boz** Hüseyin Sunar Karakayış*** Mustafa Ateş*** Faruk Sarman**** Engin Esmer*** Hasan Furuncu***

Antrenör: Mehmet Ali Çalışkan

Uzman Kimya: Engin İrdem*** Özcan Tanıl*** Yasin Yılmaz** Yasin Usta** Bülent Belat** Şenol Kargün** Soner Neliker*** Sinan Özalp*** Emrah Toylar*** Cengiz Kuybulu*** Ahmet Polat ***

Antrenör: Namık Kemal Yılmaz

Goller: Dk.12-19-38 Ümit Serter Keskin, Dk.33 Mustafa Ateş, Dk.48 Hüseyin Sunar Karakayış (Sakarya Bahçeşehir Koleji), Dk.13 Soner Neliker, Dk.30 Bülent Belat (Uzman Kimya)

----

ÖDÜL LİSTESİ   

1-Gol Kralı: Ümit Serter Keskin (Sakarya Bahçeşehir Koleji-30 Gol)

Ödülünü Ferizli İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Samet Kaymaz teslim etmiştir.

2-En Değerli Kaleci: Ramazan Özdamar (Sakarya Bahçeşehir Koleji kalecisi)

Ödülünü Alifuatpaşa eski Belediye Başkanı Kenan Oran teslim etmiştir.

3-En Centilmen Oyuncu: Önder Gökdemir (STA Spor Kompleksi Kalecisi) (Yerine Takım Antrenörü Özer Yüksel aldı)

Ödülünü Sakarya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (SASKF) Genel Sekreteri Ahmet Orhan teslim etmiştir.

4-En Değerli Oyuncu: Soner Neliker (Uzman Kimya)

Ödülünü Sakaryaspor Genel Kaptanı Erol Aydın teslim etmiştir.

5-Üçüncü Takım: Sakarya Masterlar Derneği (Ödülü takımın futbolcularından Halil Karaaslan aldı)

Ödülleri Turnuva ana sponsoru Gazi Metal Mali İşler Müdürü Gani Erdoğan ve İl Hakem Kurulu Hakem Atama Sorumlusu Mehmet Yücel İnce teslim etmiştir. 

6-İkinci Takım: Uzman Kimya

Ödülleri Sakaryaspor Kulübünün eski Başkanlarından Vedat Yaşlıca ve Sakarya Büyükşehir Belediye Spor Şube Müdürü Davut Cengiz teslim etmiştir.

7-Birinci Takım: Sakarya Bahçeşehir Koleji

Ödülleri Ferizli Belediye Başkanı İsmail Gündoğdu teslim etmiştir.

----

NOT: Maçın devre arasında, turnuvaya katılarak eğitime katkı sağlayan Olgunlar Kategorisi takımlarına plaket verilmiştir. Plaketleri Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Mithat Şahin teslim etmiştir. Plaket alan takımlar ve yetkilileri aşağıda belirtilmiştir.

1-STA Spor Kompleksi adına Erhan Baylan

2-Yılmazlar İnşaat adına Sinan Yılmaz

3-Kampüs Halı Yıkama&Yıldız Yapı adına Soner Çalışkan

4-Kebapçı Bey adına Faysal Aktaş

5-Sakarya Masterlar Derneği adına Fatih Altay

6-Uzman Kimya adına Emrah Toylar

7-Sakarya Bahçeşehir Koleji adına Berna Karasu

8-Cumhur Çelik Hakan Sezvan

Editör: Haber Merkezi