Okul sporları Gençler A Erkek kategorisinin final maçında Özel Anka Anadolu Lisesi ile Özel Enka Anadolu Lisesi karşı karşıya geldi. Müsabakaya iyi başlayan Özel Anka Anadolu Lisesi, ilk çeyreği 24-12 önde tamamladı. İkinci çeyrekte de iyi oyununu sürdüren Özel Anka Anadolu Lisesi, ikinci yarıyı 47-29'lık skorla bitirdi. Mücadelenin ikinci yarısına iyi başlayan taraf yine Özel Anka Anadolu Lisesi oldu. Özel Enka Anadolu Lisesi'nin skorda dengeyi yakalama çabasına izin vermeyen Özel Anka Anadolu Lisesi, üçüncü çeyreğin sonunda skoru 67-44'e getirdi.

DOĞU’NUN ÇABASI YETMEDİ

Karşılaşmanın son çeyreğinde Özel Enka Anadolu Lisesi elinden gelen gayreti gösterip sayılar bulmaya devam etse de Özel Anka Anadolu Lisesi yine rakibinden fazla sayı üretti ve müsabakayı 91-67 kazandı. Özel Enka Anadolu Lisesi’nde finalde 32 sayı üreten Doğu Çoban, mağlubiyeti engelleyemedi. Özel Anka Anadolu Lisesi, bu sonuçla birlikte turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.

SAÜ VAKFI ÜÇÜNCÜ OLDU

Gençler A Erkek kategorisinin üçüncülük-dördüncülük maçında Özel SAÜ Vakfı Anadolu Lisesi ile Atike Hanım Anadolu Lisesi kozlarını paylaştı. Müsabaka boyunca iyi oyununu sürdüren Özel SAÜ Vakfı Anadolu Lisesi, ilk çeyreği 19-5, ikinci çeyreği 35-13, üçüncü çeyreği 55-25 ve son çeyrekte ise 69-48 üstünlüğünü korudu ve turnuvayı üçüncü olarak tamamlarken, maçı kaybeden Atike Hanım Anadolu Lisesi, turnuvayı dördüncü olarak bitirdi.

KUPALAR TAKDİM EDİLDİ

Okul sporları Gençler A Erkek kategorisinin müsabakaları önceki gün oynanan maçlar ile birlikte sona erdi. Finalde kazanan Özel Anka Anadolu Lisesi'ne ödülünü Özel Enka Anadolu Lisesi Müdürü Zeynep Aşinov verirken, finalde kaybeden Özel Enka Anadolu Lisesi'ne kupasını Özel Anka Anadolu Lisesi Müdürü Özlem Tanrıverdi takdim etti. Turnuvayı üçüncü sırada tamamlayan Özel SAÜ Vakfı Anadolu Lisesi kupasını, Atike Hanım Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı Oğuz Kaan Şallı'dan, turnuvayı dördüncü sırada tamamlayan Atike Hanım Anadolu Lisesi ise kupasını Özel SAÜ Vakfı Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Engin Özcan'dan aldı. Turnuvanın ardından toplu fotoğrafı çekimi yapıldı ve organizasyon sona erdi. Kubilay Ersoy

Editör: Haber Merkezi