Remax’ı penaltılarla geçen Akyazıspor&Çetinkaya Market şampiyonluğa uzanan takım oldu

Üçüncülük müsabakasında ise Deniz Fren&Bosna Pırıldar Market ile Gün İnşaat karşı karşıya geldi.  Rakibini 4-1 mağlup eden Gün İnşaat üçüncülük kupasının sahibi oldu. Takımlar ödüllerini tören ile aldı

3 FARKLI ÜSTÜNLÜK
Tecrübeli Olgunlar kategorisi kıran kırana geçen bir final maçıyla sona erdi. Maça iyi başlayan taraf olan Akyazıspor&Çetinkaya Market, Remax Hür karşısında Nihat, Yusuf ve Habip’in golleriyle 3-0 öne geçti. Bu gole Aydın ile cevap veren Remax, farkı yeniden 2’ye indirdi ve ilk yarı bu skorla tamamlandı. İlk yarının sonunda olgunlar turnuvasına katılan tecrübeli olgunlar takımlarının temsilcilerine plaket takdim edildi.

ŞENER KUPAYI GETİRDİ
Karşılaşmanın ikinci yarısı Fevzi’nin golü ile başladı. Kaleci Şener’in büyük hatasını iyi değerlendiren Fevzi farkı 1’e indiren golü attı. Golün ardından moral olarak da ayağa kalkan Remax sadece 1 dakika sonra bir gol daha buldu ve skoru 3-3’e getirerek skoru dengeledi. Bu dakikadan sonra iki takım da karşılıklı ataklardan gol bulamayınca maç bu skorla tamamlandı. Penaltılara giden mücadelede kalesinde devleşen Şener, kurtardığı 2 penaltı ile takımını şampiyonluğa taşıyan isim oldu.

ÜÇÜNCÜ GÜN İNŞAAT
Tecrübeli Olgunlar üçüncülük mücadelesinde ise Deniz Fren&Bosna Pırıldar Market ile Gün İnşaat karşı karşıya geldi.  Rakibini 4-1’lik skorla geçen Gün İnşaat 3’ncülük kupasının sahibi oldu. Üçüncü Gün İnşaat’ın ödüllerini Turnuva Disiplin Kurulu Başkanı Bülent Kasım, Disiplin Kurulu Üyesi Ali Karabulut ve Akyazı İlçe Devlet Hastanesi Doktoru Yaşar Yılmaz verdi. 

BOSNA PIRILDAR DÜRDÜNCÜ
Dördüncü Deniz Fren&Bosna Pırıldar Market’in ödüllerini ise Turnuvanın Ana sporu olan Gazi Metal Fabrikası Mali İşlem Sorumlusu Gani Erdoğan ve Futbol İl Hakem Kurulu Başkan Vekili Yılmaz Kalk takdim etti. Ayrıca Turnuvaya reklam vererek destekte bulunan Bakas Sigorta’nın sahibi Metin Bakas’a plaketini Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Mithat Şahin verdi.  

ÖDÜLLER VERİLDİ
Dereceye giren takımlar maç sonunda düzenlenen tören ile kupa ve madalyalarını aldı. Şampiyon Akyazıspor&Çetinkaya Market’e kupasını Akyazı Belediye Başkanı Bilal Soykan ve Söğütlü Belediye Başkanı Koray Oktay Özten verdi. Remax Hür ise ikincilik kupasını MÜSİAD Başkanı Yaşar Coşkun ve Sakarya Amatör Futbolcular Derneği Başkanı Ömer Bektaş’ın elinden aldı. Her akşam maçları takip eden Yeni Sakarya Gazetesi Spor Muhabiri Rahmi Çapa’ya da Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Mithat Şahin tarafından plaket takdim edildi.

EN’LER BELLİ OLDU
Tecrübeli Olgunlar kategorisinin Gol Kralı Beyler Gökçe ödülünü Turnuvanın Ana sponsoru olan Gazi Metal Fabrikası’nın Mali İşler Sorumlusu Gani Erdoğan’dan aldı. En Değerli Kaleci İrfan Arkan ise ödülünü Futbol İl Temsilcisi Tezcan Demir’in elinden aldı. En Centilmen Oyuncu Miktat Bakırcı’ya ödülünü Sakarya Büyükşehir belediyesi Spor Şube Müdürü Davut Cengiz teslim etti.  En Değerli Oyuncu seçilen Cevat Koç’un ödülünü takımının Başkanı Erdoğan Pırıldar teslim aldı. Pırıldar’a ödülü Sakaryaspor Genel Kaptanı Erol Aydın teslim etti

Akyazıspor&Çetinkaya Market: 7-Remax Hür: 5 (Penaltılar)

Hakemler: Bahadır İleri, Kerem Şenneyli, Ömer Faruk kılıç

Akyazıspor&Çetinkaya Market: Şener Dönmez, Yusuf Yazıcı, Nihat İçyüz, Yusuf Demirbaş, Habip Aydın, Recai Eker, Ali İhsan Tarım, Murat Alan, Abdullah Uzungüngör, Miktat Bakırcı

Antrenör: İrfan Dinçer

Remax Hür: İrfan Arkan, Abdullah Azizoğlu, İsmail Işıksoy, Ünal Dilek, Erdinç Tuğralı, Beyler Gökçe, Fevzi Küçük, Aydın Kurucu, Osman Çakır, Aydın Günaydın

Antrenör: Mehmet Ali Çalışkan

Goller: Dk.11 Nihat İçyüz, Dk.16 Yusuf Demirbaş, Dk.21 Habip Aydın (Akyazıspor&Çetinkaya Market), Dk.22 Aydın Kurucu, Dk.28 Fevzi Küçük, Dk.29 Osman Çakır (Remax Hür)

Penaltılar: Akyazıspor&Çetinkaya Market: Habip Aydın (Gol), Yusuf Demirbaş (Gol), Yusuf Yazıcı (Gol), Ali İhsan Tarım (Gol)

Remax Hür: Fevzi Küçük (Kaleci çıkardı), Beyler Gökçe (Gol), Aydın Günaydın (Kaleci çıkardı), Ünal Dilek (Gol)

Gün İnşaat: 4-Deniz Fren&Bosna Pırıldar Market: 1

Hakemler: Hakan Can Yılmaz, Sude Emir, Muhammed Ali Top

Gün İnşaat: Ender Özdemir, Ali Alyüz, Fuat Karadağ, Naim Çınar, Özcan Sönmez, Nail Kurt, Ahmet Öksüz

Antrenör: Ahmet Gün

Deniz Fren&Bosna Pırıldar Market: Ferruh Bayram, Hayri Keskin, Aydın Alkan, Arif Uz, Cahit Gürkaynak, Cevat Koç, Erdoğan Talay

Antrenör: Suat Onar

Goller: Dk.7 Ali Alyüz, Dk.18 Nail Kurt, Dk.46 Naim Çınar, Dk.50 Özcan Sönmez(Gün İnşaat), Dk.29 Cevat Koç (Deniz Fren&Bosna Pırıldar Market)

Final maçının devre arasında, turnuvaya katılarak eğitime katkı sağlayan Tecrübeli Olgunlar Kategorisi takımlarına plaket verildi. Plaketleri Turnuva Tertip Komitesi Başkanı Mithat Şahin ile Prof. Dr. Tansu Çiller Ticaret Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Cahit Orhan Ölmez ile Okul Aile Birliği Başkanı Adnan Akıncı teslim etti. 

Plaket alan takımlar ve yetkililer;

1-Remax Hür adına Turan Çakar
2-Akyazıspor&Çetinkaya Market adına Çetin Çetinkaya
3-Deniz Fren&Bosna Pırıldar Market adına Yüksel Bıçakçılar
4-Gün İnşaat adına Ahmet Gün
5-Beşkardeşler Mobilya adına İsmet Durak
6-Marmara İnan İzolasyon adına Ömer Uluköylü
7-Gürdal Turizm adına Hüseyin Göksugüzel
8-Yıldız Yemek adına Hasan Yıldız

Editör: Haber Merkezi