MUHAMMET REİS KİMDİR?
27 Ekim 1984 tarihinde Trabzon’da doğan Muhammet Reis, Orta saha pozisyonunda görev alıyor, Günümüzde Sakaryaspor forma giyen 35 yaşındaki başarılı orta saha oyuncusu kariyeriyle ön plana çıkıyor. Futbol kariyerine Trabzonspor alt yapısıyla başlayan Muhammet, Trabzonspor U21 takımında bir yıl futbol oynadıktan sonra Erzurumspor’a transfer oldu. Burada da geçirdiği bir yılın ardından tekrar Trabzonspor’a dönen oyuncu daha sonra önce Kocaelispor’a sonra da A.Sebatspor’a kiralandı. Ardından sırasıyla Arsinspor, Konya Şekerspor, Balıkesirspor, Ankaraspor, Karabükspor, Gaziantep BB, Gaziantep FK, Giresunspor,  Akhisarspor formaları giyen başarılı orta saha oyuncusu yeni sezonda Sakaryaspor formasını terletecek.

2 SEZONDA 35 GOL 22 ASİST
Kariyeri boyunca çok kez takım değiştiren 35 yaşındaki oyuncu en başarılı performansını 2013 yılında Balıkesirspor formasıyla sergiledi. Balıkesirspor formasıyla çıktığı 37 maçta 20 Gol ve 12 asistlik performans sergileyen başarılı oyuncu mevcut sezonda gol kralı ünvanını da kazanmayı başardı. Bir sonraki sezon Ankaraspor’un yolunu tutan Muhammet, 2014/2015 sezonuna da hızlı bir başlangıç yaparak Ankaraspor formasıyla çıktığı 32 maçta 15 gol 10 asistlik başarı gösterdi.

2020/2021 Futbol sezonunda Sakaryaspor formasını terletecek olan başarılı futbolcunun iyi başladığı Sakaryaspor kariyerinde nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu.

Editör: Haber Merkezi