Yeşil siyahlı temsilcimiz, kendisi için kritik bir öneme sahip karşılaşmada bugün saat 13.00’te deplasmanda Bursa temsilcisi Karacabey Belediye’nin konuğu oluyor

PUAN KAYBINA TAHAMMÜLÜMÜZ YOK
Sakaryaspor Misli.com 2’nci lig Kırmızı grup 8’nci hafta maçında deplasmanda Bursa temsilcisi Karacabey Belediye’nin konuğu oluyor. Yeşil siyahlılar için bu karşılaşma kritik bir önem taşıyor. Üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından zirvenin 8 puan gerisinde kalan temsilcimiz, bu maça kader maçı olarak bakıyor. Olası bir puan kaybında zirveden daha da uzak kalacak yeşil siyahlılar, alacağı galibiyetle yeniden üst sıralara tırmanmayı hedefliyor.

ERTEKİN’İN KREDİSİ BİTTİ
Sezon başında taraftarın büyük ümitler beslediği isim olan Teknik Direktör İsmail Ertekin’in de üst üste gelen puan kayıplarının ardından kredi tükendi. Sivas Belediye maçından sonra istifa etmek isteyen Ertekin’e yeşil siyahlı yönetim engel olurken, tecrübeli teknik adama bir şans daha verildi. Karacabey maçında yaşanacak olası bir puan kaybında Ertekin’in görevine devam etmesi beklenmiyor. Bugün saat 13.00’te oynanacak karşılaşma teknik heyet için de ayrı bir önem kazanmış durumda.

Editör: Haber Merkezi