“HERKESİN ÇOK EMEĞİ VAR”

Şampiyonluk ile ilgili olarak konuşmaya başlayan Tuncay Şanlı; “Tabii ki çok zorlu bir süreçti bizim için. 4 tane play-off’tan sonuç alamadık. Herkesin çok emeği var. Takımımızın, oyuncularımızın, teknik ekibimizin, başkanımızın, belediye başkanımızın, benden önce görevde olan Ercüment Hocamızın ve muhteşem taraftarımızın müthiş bir emeği var.” Şeklinde konuştu.

“ŞEHRİN HAVASI İNANILMAZ”

Şampiyonluğun ardından oluşan hava ile ilgili açıklamalarda bulunan Tuncay Şanlı; “Şehrin havası inanılmaz. Zaten şampiyon olduktan sonra muhteşem bir kutlama oldu. Çok fazla üzülmüştü bu taraftar, o yüzden de sevinç yaşamayı da en çok taraftarımız hak etmişti. Bundan önce oynanan play-off karşılaşmalarında alınan neticeler taraftarlarımız gibi benim de inancımı kırmıştı ama bu sene şampiyonluğu aldık ve şampiyonluğu çok güzel bir şekilde kutladık. Zaten futbol şehrinden bahsediyoruz. Sakaryaspor’un daha iyi yerlerde olması lazım. Bundan sonra başkanımızla oturup gelecek ile ilgili planları konuşacağız ve ona göre hareket edeceğiz.” dedi.

“SAKARYASPOR’UN HEDEFİ HER ZAMAN SÜPER LİG”

Sakaryaspor’un hedefi ne sorusuna cevap veren Şanlı; “Sakaryaspor forması her zaman hedefe oynar. Tabii ki hedefimiz Süper Lig olacak ama basamakları hem hazmederek geçmek ve planlamaları doğru bir şekilde uygulamak gerekiyor. Tabii ki en önemli hedefimiz altyapımıza daha fazla önem vermek olacak. Hedefler hiçbir zaman bitmez. Sakaryaspor’un olduğu yerde hedef her zaman Süper Lig olacaktır. Umarım bu hedefe adım adım gideriz. “ ifadelerini kullandı.

“SAKARYASPOR DA FENERBAHÇE DE BENİM EVİM”

Fenerbahçe ile ilgili gelen soruyu da cevaplayan Şanlı; “Tabii ki hedefimiz var. Türk Futboluna her zaman hizmet etmek istiyorum. Sonuçta başladığım yere geri döndüm ve tekrar bir başlangıç yaptım teknik direktör olarak. Hedefim tabii ki ülke futboluna hizmet etmek. Ne zaman nasıl olur bilemem ama her zaman hayallerimiz olur ama şu an hedefim Sakaryaspor’da başarılı olmak. Buradan sonra hedeflerimize devam ederiz. Sakarya’nın benim evim olması gibi Fenerbahçe’de benim evim. Fenerbahçe çağırdığında her zaman göreve hazırızdır ama dediğim gibi şu an tek odaklandığım nokta Sakaryaspor’un başarısıdır. “ şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi