“DESTEĞİMİZ SÜRECEK”
Sakaryaspora gönül veren gençler sezon öncesinde duygularını gazetemiz ile paylaştı. Aziziye Çay ocağı işletmecisi Ceyhun Beriş, “Ben Aziziye çay ocağı işletmecisi olarak her zaman her yerde kulübümüze destek vermeye hazırım. Kulüp Başkanımız Cumhur Genç’i de çok seviyoruz. Dinamik bir başkan olarak güzel bir kadro oluşturdu. Bizler de tribünlerden desteğimiz hep sürdüreceğiz. Küskünlük olmaz. Tek gerçek Sakaryasporumuz” dedi.

1.LİG HEDEFİ
Taraftar Hüseyin Yıldırım ise “Aslen Erzurumluyum ancak bu şehirden ekmek yiyoruz, suyunu içiyoruz. Sakaryasporumuzun tekrar şaşalı günlere dönmesini çok arzu ediyoruz. İnşallah bu yıl 1. Lige çıkarız ve hasret sona erer.” dedi.

“GÖNÜLDEN DESTEK VERİYORUZ”
Tugay Avdan ise gazetemize yaptığı açıklamada, “Yapılan transferleri başarılı buluyorum bu Sakaryaspor ligi sarsacak, buna inanıyorum. Başkan Cumhur Genç ve yönetim kuruluna gönülden destek veriyoruz. Sakaryaspor yeniden şaha kalkacaktır.” dedi.

“AMACIMIZA ULAŞACAĞIZ”
Furkan Moldur, “Bu yıl bu kadro şampiyonluğa ulaşacaktır. Bizler de tribünlerden desteğimizi sürdüreceğiz. Yıllardır 1.Lig için bekliyoruz. İnşallah bu sezon amacımıza ulaşırız. En büyük Sakaryaspor, başka büyük yok!” dedi.

“ÇOK HEYECANLIYIZ”
Ramazan Eyüpler, “Yeni sezon için çok heyecanlıyız. Ligler bir an önce başlasa da tribünlerde yerimizi alsak. Bence Sakaryasporumuz başlangıcı iyi yapar ve ligi de domine eder. Buna gönülden inanıyorum.” dedi.

“ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUZ”
Cihan Kabdan “Başkanımız Cumhur Genç ne yaptığını iyi bilen başkanlardan biri. Biz taraftarlar olarak statlara gelerek en büyük desteği vereceğiz. Bu desteklerle futbolcularımız sahada gerekeni yapacağından kuşkumuz yok. Ancak Kulübümüze de maddi destek şart. İnşallah herkes Sakaryaspor için çalışır. Bu yıl şampiyon olacağımıza inanıyorum” dedi.

“İYİ TAKIM KURDUK”
Recep Keskin, “Ben çocukluğumdan bu zamana kadar tuttuğum tek Takım var. O DA Büyük Sakaryaspordur. Başkanımız Cumhur Genç’e çok güveniyoruz. İyi bir takım kurdu. İnşallah hedeflediğimiz 1. Lig’e bu yıl ulaşacağız.” dedi.

“BAŞARILAR DİLİYORUM”
Cüneyt Çelebi, “Sakaryaspor sevgisi içimizden bir parça oldu adeta. Tekrar kulüp başkanı seçilen Cumhur Genç’e ve yönetim kuruluna şimdiden başarılar diliyorum. İyi transferler yapıldı. Ağız tadıyla Sakaryaspor’u izleyeceğiz bu sene.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi