Sezonun geri kalanı için çalışmalarını sürdüren Sakaryaspor, dün Yeni Sakarya Atatürk Stadı’nda iki takım halinde hazırlık maçı oynadı

MAÇ TEMPOSUNDA
Maç formalarının giyildiği ve hakemlerin yönettiği karşılaşmada yeşil siyahlı futbolcuların hırsı, isteği ve azmi dikkat çekti. Teknik direktör Şaban Yıldırım’ın 2 takıma ayırdığı kadro, Yeşil-siyah ve beyaz formalar olarak sahada mücadele etti. Maç eksiğini bu şekilde kapatmak için çaba gösterecek futbolcular, pazar günü yeniden aynı takımlarla yeniden rövanş mücadelesinde karşı karşıya gelecek.

İŞTE TAKIMLAR
Yeşil siyah formalı takımda Ahmet Sabri, Ferit, Hamza, Berkaycan, Canberk, Denis, Barış, Abdülaziz, Barış, Rıdvan ve Berk İsmail forma giyerken takımın kaptanlığını Ferit Erişçi yaptı. Beyaz formalı takımda ise Oğuz Çalışkan,  Ömer Alp, Ümit Yasin, Alper, Ahmet Furkan, Hasan Bilal, Serkan, Görkem, Azad, Onur ve Okan yer aldı. Takımın kaptanlığını Oğuz Çalışkan yaptı. Teknik direktör Şaban yıldırım maçı tribünden izlerken, sahanın sorumluluğunu ise iki kaptana verdi. Karşılaşma 30’ar dakikalı 2 devre üzerinden oynandı.

TEKNİK HEYET MEMNUN
Teknik direktör Şaban Yıldırım’ın hazırlık maçı yapılmaya izin verilmediği için bulduğu çözüm sporcuları da memnun etti. Arkadaşlarına karşı sahaya çıkan yeşil siyahlı oyuncular, mücadele boyunca maç ciddiyetiyle oynadı. Oyuncuların performansından memnun kalan teknik ekibin bu müsabakaları önümüzdeki haftalarda da yapması bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi