Yeşil siyahlı temsilcimiz, anlaşma sağladığı 11 yeni transfer ve teknik direktör Ercüment Coşkundere için bugün saat 17.00’da imza töreni düzenleyecek

İMZALAR ATILACAK
Sakaryaspor, anlaştığı 11 isimden 9’una bugün Rüstemler Tesisleri’nde imza attırmaya hazırlanıyor. Yeşil-siyahlılar sağ ve sol bek için Sarıyerspor'dan Oğuz Yıldırım ve Kırşehir'den Onur Karakabak anlaşırken, orta sahada ise ligin kaliteli ayaklarından Hekimoğlu'ndan Oğuz Kocabal ile Serkan Odabaşoğlu, Sarıyerspor'dan Savaş Yılmaz, Keçiörengücü'nden İrfan Akgün ve Mehmet Özdıraz isimleri ile anlaşma sağladı.

ERCÜMENT HOCA GELİYOR
Hücum hattında ise Uşakspor'dan Kadir Ari, Afyonspor'dan Onur Ramazan Toprak, Çorumspor'dan Ömer Bozan ve Sivas Belediyespor'dan Hurşit Taşçı ile anlaşan yeşil siyahlılar, bugün saat 17.00’da bu isimlere imza töreni düzenleyecek. İmza töreninde futbolcuların yanı sıra teknik direktör Ercüment Coşkunere ile de sözleşme imzalanacak. Yeşil siyahlı yönetimin imza törenine bir sürpriz ismi daha getireceği iddia edilirken, bu isimle ilgili bir açıklama yapılmadı.

Editör: Haber Merkezi