Sakaryaspor gerçekleştirilen imza töreni ile yeni teknik direktörü Ercüment Coşkundere ve 9 yeni transfer ile resmi sözleşme imzaladı

İMZALAR ATILDI
Gerçekleştirilen imza töreninde futbolcular tek tek çağrıldı ve taraftarlara ufak bir şov yaptı. Tüm yönetim üyeleriyle tek tek tokalaşan futbolculara yeşil siyahlı taraftarlardan da büyük ilgi vardı. Oyuncuları ayakta alkışlayan taraftarlar, Sakaryasporlu eski futbolcular Oğuz Kocabal ve Serkan Odabaşoğlu’na özel ilgi gösterdi. Futbolcular tanıtımın ardından hep birlikte kendilerini yeşil siyahlı camiaya bağlayan sözleşmeye imza attı.

İŞTE O İSİMLER
Yeşil siyahlı temsilcimizde yeni transferler Oğuz Kocabal, Serkan Odabaşoğlu, Onur Karakabak, İrfan Akgün, Ramazan Toprak, Savaş Yılmaz, Hurşit Taşçı, Ömer Bozan ve Mehmet Özdıraz dün gerçekleşen törende imzayı atarken, askerde bulunan Oğuz Yılmaz ve Kadir Ari 15 Temmuz’da terhis olduktan sonra resmi sözleşmeyi imzalayacak. Törende ayrıca Teknik Direktör Ercüment Coşkundere ve idari menajer Metin Çerlik de Sakaryaspor ile sözleşme imzaladı.

“BU TAKIMA DESTEK OLUN”
İmza töreninde konuşan Başkan Cumhur Genç birçok konuda açıklamalarda bulundu. Genç, “Çok ayrıştırıcı bir kongreyi geride bıraktık. Sakarya halkını Sakaryaspor ile kaynaştırmak istiyoruz. Sahaya çıkabilsek her şey unutulacak ama bizim dezavantajımız henüz sahaya çıkamadık. Güzel projelerimiz var. Bunları gerçekleştireceğiz. Ben bütün sorumluluğu alıyorum. Bu takıma, bu çocuklara destek olun. Başarılı olamazsak sene sonu gelin benden hesap sorun” dedi.

“TESİSE 2 MİLYONLUK YATIRIM”
Başkan Genç, “Çağın gerisinde bir tesisimiz var maalesef. Ben futbolcu kardeşlerimi oraya götürmeye şahsen utanıyorum. En azından bir pansuman yapabilir miyiz dedik. Gerekli raporları bir hafta içerisinde plandık ve çalışmalara başladık. 2 Milyonluk bir bütçe ile tesisi yenileyeceğiz ve sezona kadar hazır hale getireceğiz. Kamplardan dönene kadar bitireceğimizi düşünüyorum.” Dedi.

“ÜYE ÇALIŞMASI YENİDNE BAŞLIYOR”
Sakaryaspor üyeliğini yeniden açacaklarını belirten Genç, “Biz geldiğimizde Sakaryaspor 80 kişiyle kongre yapıyordu. Son kongrede sayı 800’e yakındı neredeyse. Biz istiyoruz ki 5-10 bin kişi ile Sakaryaspor kongre yapsın. Bu yüzden yeniden üye çalışması başlatacağız. Ayrıca store’u da geri aldık. Dükkan54’ü daha büyük ve geniş ürün portföyü ile Sakarya’nın hizmetine sunacağız” dedi.

“KONGRE ÇOK TEMİZ VE ÇOK ŞEFFAF”
Kongre sürecine de yeniden değinen başkan Cumhur Genç, “Bizim kongre konusunda içimiz rahat. Bir mağduriyet yaratılmaya çalışılıyor ama böyle bir şey yok. 31’nci madde açık ve yoruma kapalı. Sandıktan çıkan zarftan daha fazla üyemiz vardı kongreye hatta imza atıp oy kullanmayanlar bile olmuş. Burada bakılması gereken sandık başındaki imza değil, kongre girişindeki imzadır. Tüzük açık. Bu kongre çok temiz ve çok şeffaf. Tek sıkıntımız biz bunu yeterince açıklayamadık” dedi.

Editör: Haber Merkezi