Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Sakaryaspor Teknik Direktörü Murat Bölükbaşı, yoğun çalışıp genç oyuncuları lige hazırlayacaklarını söyledi.
Bölükbaşı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Rüstemler Tesisleri'nde hazırlıklara devam ettiklerini belirterek, ''Yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Sıcaklardan etkilenmemek için sabah ve akşam antrenman yapıyoruz. Günü çift antrenmanla geçiriyoruz. Genç bir kadromuz var. Bu yüzden yoğun çalışıp genç oyuncularımızı lige hazırlamamız gerekiyor'' dedi.
Bölükbaşı, altyapıdan sürekli olarak oyuncu takviyeleri yaptıklarını kaydederek, bu şekilde kadronun yenilenmesini sağladıklarını ifade etti.
Sakaryaspor'un güçlü bir altyapıya sahip olduğunu anlatan Bölükbaşı, ''Sürekli olarak altyapıdan oyuncu alıyoruz. Bütün futbolculara şans veriyoruz. İnşallah iyi olur. Olumlu ve umutluyuz. Oyuncularımız iyi bir gelişim gösteriyor'' diye konuştu.
Bölükbaşı, ciddi bir oyuncu seçim çalışması yaptıklarını ifade ederek, ''A2 seçmelerimiz sürüyor. Ciddi bir çalıma içindeyiz. Buralardan iyi oyuncuları takımıza kazandırmak istiyoruz. Bu süreç biraz geçikti. Aslında daha planlı bir şekilde yapmalıydık ama başlamak da iyidir'' şeklinde konuştu.

 

Editör: Haber Merkezi