PROTOKOL DA KATILDI
Zor günler geçiren ve sıkıntıları aşmaya çalışan Sakaryaspor, yeni teknik patron İsmail Ertekin ile birlikte yeni başlangıç yaptı. Rüstemler Tesisleri’nde düzenlenen moral mangalına Sakaryaspor tribün liderleri, yöneticiler, Sakaryaspor protokolü, futbolcular ve basın mensupları katıldı. Futbolculara morla veren tribün liderleri ve yöneticiler sporculara köfte ve sucukları elleriyle ikram etti. Sakarya Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş,   25.dönem Milletvekili Ali İnci, TFF Bölge Müdürü Ferruh Sezgin, Sakarya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, ASKF Başkanı Yaşar Zımbave Minibüsçüler Odası Başkanı Ali Bektaş mangala katılan isimler arasındaydı.

ERTEKİN’E ÇİÇEK
Mangala katılan ve misafirleri karşılayan Sakaryasporlu futbolcular ise gelecek için umutlu konuştu. Daha iyi olacaklarını söyleyen futbolcular kötü sonuçlar için taraftardan özür diledi. Sakaryasporlu yöneticiler de yeniden ayağa kalkacaklarını belirtti. Amigo Ersin ise Sakaryaspor başkanı Cevat Ekşi’ye, Teknik patron İsmail Ertekin’e çiçek verdi ve taraftarın beklentilerini arttırdı. Amigo Ersin futbolculara da elleriyle köfte ikram etti.

TARAFTARLARDAN BİRLİK MESAJI
Antrenör İsmail Ertekin ve yönetimle bir araya gelen tribün liderleri ise birlik mesajı verdi. Kötü günlerin geride kalması için takıma destek olacaklarını kaydeden yeşil siyahlı liderler yeni teknik patron Ertekin’e çiçek verdi ve hoş geldin dedi. Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi ve Başkan Vekili Cumhur Genç ile de görüşen taraftarlar yönetim ile birlikte poz verdi.

Editör: Haber Merkezi