Sakaryaspor, Ligin zirvesini yakından ilgilendiren mücadelede bugün deplasmanda Vanspor’a konuk olacak ve 3 puan için sahaya çıkacak

BUGÜN 15.00’TE
TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta 4 haftada 8 puan toplayan ve oynadığı iki deplasmandan da beraberlikle dönen Sakaryaspor, ligin zirvesini yakından ilgilendiren mücadelede Vanspor’a konuk oluyor. Bugün saat 15.00’te oynanacak mücadelede zorlu rakibine konuk olacak yeşil siyahlı temsilcimiz, 3 puanla sahadan ayrılarak zirve yürüyüşünü sürdürmek ve bu sezon ilk kez deplasmanda kazanmak istiyor.

HAZILRIKLAR TAMAM
Zorlu mücadelenin hazırlıklarını Rüstemler Tesisleri’nde tamamlayan yeşil siyahlı temsilcimiz, dün havayolu ile Van’a geçmişti. Oldukça yoğun bir tempoda haftayı geçiren Sakaryaspor, Teknik direktör Ercümend Coşkundere liderliğinde mücadeleye hazırlanmıştı. Oyuncularına kritik maç öncesinde son uyarılarını yapan tecrübeli teknik adam, kendi oyunlarıyla sahada olacaklarının da altını çizdi.

SAKATLAR DÖNDÜ
Öte yandan yeşil siyahlı temsilcimizde geçtiğimiz haftalarda sakatlıklar yaşayan oyuncuların kadroda yer alması da teknik heyetin yüzünü güldürdü. Bayburt maçında sakatlanan Hurşit Taşçı, Çorum maçında sakatlanan Ozan Sol ve Bodrumspor maçında sakatlıklar yaşayan Oğuz Yıldırım ve Oğuz Kocabal Van maçı kafilesinde yer aldı. Bu isimler, Coşkundere’nin görev vermesi halinde sahada yerleri alabilecek.

Stat: Van Atatürk Stadı
Hakem: Gürcan Hasova
Saat: 15.00
Yayın: Yok

Editör: Haber Merkezi