“2 YIL İNCELEDİM”

Akkuş açıklamasında, “Ben Türkiye sevdalısıyım bunu herkes bilir. Yatırım şirketi kurdum ve birçok alanda yatırım yapmaktayım. Son 2 yıldır spora ve gençlere yatırım yapmak istiyorum çünkü bende gencim ve gençler spora çok meraklı. 2 yıldır birçok takımı inceledim. Bülent Uygun bana Sakaryaspor'u anlattı. Tabi ben daha önce Sakaryaspor'u 1. Lig'den biliyorum. Takımı incelediğimde hayalimdeki takımın bu olduğunu fark ettim” dedi.

“GÖNLÜME SAKARYASPOR SEVDASI DÜŞTÜ”

Akkuş, “Böyle bir güzide takımın bir takım borçlarla çırpınması benim ağırıma gitti ve ben geliyorum Sakarya dedim. Son gün karar verdiğimiz için uçak seferleri yoktu, araçla gitsek yetişemezdik. Bu yüzden mecburen uçak kiraladım ve Sakarya'ya geldim. Daha sonra bir aday daha çıktı ve sonrasında seçimi kaybettik.  Bu bir aşk, bu bir sevda. Benim gönlüme Sakaryaspor sevdası düştü. Hem pandemiden ötürü hem de ekonomik sıkıntılardan kaynaklı olarak şuan ki yönetime teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“ALTYAPI FUTBOLCU FABRİKASI OLACAK”

Altyapının futbolcu fabrikası olacağını söyleyen Akkuş, “Basın mensuplarına teşekkür ederim ve desteklerini bekliyorum. Sakaryaspor için herkesten fikir alacağız ve herkesle görüşeceğiz. Benim başkanlık sürecimde altyapı çok önemli. Eski günlerde olduğu gibi altyapısını bir futbolcu fabrikasına çevirmek istiyorum. Gençlerde bu yetenek var. Stadın içerisinde Sakaryaspor TV kurmak istiyorum. Kurduğum Televizyonda Sakaryaspor ile ilgili en az 7 saat canlı yayın yapılacak” ifadelerini kullandı.

“BİZ BORÇ BIRAKMAYACAĞIZ”

Akkuş, “Şuan ben Sakaryaspor’un borcunu bilmiyorum. Hiç kimse bilmiyor. Kendi dönemimize aitte bir borç bırakmayacağız. Velev ki biz başladık borcu ödedik. 10-15 Milyon. 20’de yatırım yaptık. Başarılı olamadık ben buradan arkadaşlara söylüyorum benim Sakarya’ya koyacağım para bağıştır, borç değildir. Bu bir bayrak yarışıdır. Arkadaşlarıma devreder giderim. Ama başarı bana yakışır, başarılı olacağıma inanıyorum. Benim hakkımda ulusal basında ortalama 6 milyon haber var. 6 milyon haberde bir tane olumsuz haber çıkmış. Daha sonra biz bu doğru olmayan haberi tekziplettik.” dedi.

Editör: Haber Merkezi