HASAN FARK YARATTI
Misli.com 2.Lig 32’nci hafta mücadelesinde Sakaryaspor deplasmanda Elazığspor’a konuk oldu. Mücadelenin ilk dakikalarında iki takım da pozisyonlar bulurken golü bulan temsilcimiz Sakaryaspor oldu. 27’nci dakikada Hasan Bilal uzaktan vurdu güzel vuruşla topu ağlara gönderdi ve Sakaryaspor’u öne geçirdi. İlk yarının 39ncu dakikasında bir kez daha sahneye çıkan Hasan Bilal Sağ çaprazdan yaptığı güzel vuruşla kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. İlk devre Sakaryaspor’un 2-0’lık üstünlüğü ile sona erdi.

ALİ SAHNEDE
Sakaryaspor karşılaşmanın ikinci yarısına da hızlı başladı. Savunmanın arkasına iyi sarkan ilk yarının etkili ismi Hasan Bilal’in vuruşu direkten döndü ve o topu tamamlayan isim Ali Özgün oldu. Ali, bu golle skoru 3-0’a getirdi. Bu golün ardından rakip sahada daha çok görünen ev sahibi Elazığspor 62’nci dakikada oyuna 3 dakika önce giren Fırat öncü ile farkı 2’ye indirdi.

FARKA GİTTİK
İkinci yarıda üst üste akınlar geliştiren yeşil siyahlı temsilcimiz 71’nci dakikada Caner Koca’nın golü ile skoru 4-1’e getirdi. Karşılaşmanın 78’nci dakikasında rakibini eksik yakalayan Sakaryaspor Ali Özgün ile 5’nci golü buldu. Reis’in attığı pasta savunma arkasına iyi sarkan Berk İsmail, Ali Özgün’e pasını çıkarttı ve Ali de boş kaleye topu ağlara gönderdi ve skoru 5-1 yaptı. Bu golden sadece 1 dakika sonra sahneye çıkan Muhammet Reis attığı golle skoru belirledi. Karşılaşma Sakaryaspor’un 6-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Stat: Gençlik Merkezi Sentetik Sahası

Hakemler: Erdem Temel** Uğur Erdoğan** Muratcan Ilgaz**
Elazığspor: Ali Karataş* Ömer Faruk** Cihan Canpolat*(Dk.59 Ahmet*) Yusuf Ensar*(Dk.59 Fırat Öncü*) İzzet* Hasan*(Dk.46 Fırat*) Eren* Kadir Bekmezci* Muhammet Ildız*(Dk.81 Salih*) Muhammet Düzgüner* Cihan Aslan*(Dk.46 Selim*)
Teknik Direktör: Cafer Aydın

Sakaryaspor: Oğuz***Canberk***Ümit*** Burak*** Alpay*** Azad*** Nuri Fatih***(Dk.55 Caner**) Hasan Bilal***(Dk.55 Çağrı**) Mehmet**(Dk.65 Berk**) Muhammet Reis***(Dk.82 Oğuzhan*) Ali Özgün***(Dk.82 Özkan*)
Teknik Direktör: Serdar Bozkurt
Goller: Dk.27, Dk.39 Hasan Bilal Dk.51, 78 Ali Özgün Dk.71 Caner, Dk.79 Muhammet Reis (Sakaryaspor)

Editör: Haber Merkezi