Oldukça vakit kaybeden Sakaryaspor’da Başkan Cumhur Genç düğmeye bastı ve transfer sürecini hızlandırdı. Genç, anlaşılan isimler için Pazartesi günü büyük bir imza töreni gerçekleştirmek istiyor

ANLAŞMALAR TAMAM
Genel kurulda 4 oy farkla başkanlığı göğüsleyen Cumhur Genç ve yönetim kurulu, vakit kaybetmeden transfer çalışmalarına başladı. Yeşil siyahlı yönetim, daha önce görüşerek anlaşma sağladığı ve ön protokol yaptığı Oğuz Kocabal, İrfan Akgün, Oğuz Yıldırım, Ömer Bozan, Hurşit Taşçı, Onur Karakabak, Ramazan Toprak, Kadir Arı ve Serkan Odabaşoğlu ile sözleşme imzalayacak. Genç ve ekibi ayrıca Play Off şampiyonu Kocaelispor’dan Batuhan Er ve Bayram Olgun ile de görüşmelerini sürdürüyor.

İMAZALAR ATILACAK
Transfer harekatını sürdüren yeşil siyahlı temsilcimizde Başkan Cumhur Genç ve kurmayları Pazartesi günü bir imza töreni yapmayı planlıyor. Daha önce anlaştıkları oyuncularla ve teknik direktör Ercüment Coşkundere ile sözleşme imzalaması beklenen Yeşil siyahlı yönetim, düzenlenecek imza töreni ile oyuncuları basın ve kamuoyu ile buluşturacak.

Editör: Haber Merkezi