NİHAYET YAPILIYOR
Kasım ayından beri defalarca ertelenen Sakaryaspor genel kurulunda nihayet başkan seçiliyor. İlk oturumda çoğunluk sağlanamayınca 21 Haziran’a ertelenen kongre bugün saat 14.00’te Sakarya Atatürk Stadı’nda gerçekleştirilecek. 1180 delegesi olan yeşil siyahlı temsilcimizde bu kez çoğunluk aranmayacak. Başkanlık yarışında Cumhur Genç, Uğur Akkuş ve Esra Konuk Karaaslan aday olarak yarışacak.

3 ADAY YARIŞACAK
Bugün gerçekleştirilecek genel kurulda 3 ismin başkanlık için yarışması bekleniyor. Sakaryaspor’da bir dönem başkanlık yapan iş insanı Cumhur Genç, sezon başında başkan adayı olan ancak seçimi az bir farkla kaybeden iş insanı Uğur Akkuş ve sürpriz bir şekilde aday olan Esra Konuk Karaaslan başkan olmak için listelerimi genel kurul üyelerine sunacak.

VAATLER DİKKAT ÇEKİYOR
Gerçekleşecek genel kurul öncesi listeler oldukça merak edilse de adayların vaatleri taraftarlaırn ve genel kurul üyelerinin desteğini almaya başlamış durumda. Eski başkan Cumhur Gneç Teknik direktör olarak Ercüment Coşkundere ile anlaşarak 25 milyonluk bir bütçe ile ve nokta transferlerle aday olduklarını açıklamıştı. İş insanı Uğur Akkuş ise 50 milyon TL olarak belirlediği bütçesi ve oldukça kariyerli hocalarla görüşmesi ile taraftarın desteğini almıştı. Dikkat çekici vaatlerin üyelerin oylarını nasıl etkileyeceği merakla bekleniyor.

CANLI YAYINLANACAK
Sakaryaspor’un 43’ncü başkanını seçeceği kongre, Sakarya’nın uydu televizyonu Tv264’ten canlı olarak yayınlanacak. Canlı yayında, kongre öncesi ve sonrasında yaşananlar, başkan adaylarının görüşleri ve canlı bağlantılar olacak.

Editör: Haber Merkezi