ONALRCA BAŞKAN GÖRDÜ

Sakaryaspor kurulduğu 1965’ten bu zamana kadar Yeşil Siyah Sakaryaspor aşkı devam eden Amigo Ersin Uysal, yıllardır sevdasının peşinde her yere gidiyor. İlk kulüp başkanı ve Sakaryaspor kurucularından Ethem Boran’ı çocukluk yıllarında tanıyan Ersin Uysal, Behçet Deryaoğlu, Fikret Şen Gündüz Serin, Tuncer Tepe, Erkal Etçioğlu, Hilmi Yıldırım, Aydın Zengin, İbrahim Müftüoğlu, Nihat Ayyıldız, Mehmet Atay, Musa Genç, Sabri Küçük, İrfan Çelik, Altan Edis, Ömer Yazıcı, Selahattin Aydın, Aziz Duran, İsmail Gürses, Bülent Yılmaz, Recep Hacıeyüpoğlu, Erdal Taşkın, Halit Evin, Rauf Batuboylu, Metin Doğrucan, Vedat Yaşlıca, İbrahim Nalbant ve Cevat Ekşi dönemlerinin hepsinde yeşil siyahın peşinden gitmeye devam etti.

“ÖLENE KADAR BURADAYIZ”

Birçok kulüp başkanı gördüğünü belirten Ersin Uysal, “Birçok kulüp başkanıyla çalıştık. Öncelikle ölenlere Allah rahmet eylesin, kalanlara sağlık sıhhat versin. Bu isimlerin hepsi benim için çok önemli şahsiyetti. Sakaryaspor aşkı beni aldı ve peşinden her yere sürükledi. Sağlığım el verdiği sürece de hala devam ediyorum peşinden gitmeye. Ölene kadar tribünleri coşturmaya devam edeceğiz” dedi.

“SEVDAMIZIN PEŞİNDEYİZ”

Kaçan şampiyonluklara üzüldüğünü belirten Amigo Ersin, “Şampiyonluk kaçtıkça kahroluyorum. Tribün lideri, amigo deyip geçmeyin. Çok insanla tanıştım armamın peşinden giderken. Cumhurbaşkanımızdan siyasetçilerine kadar birçok kişiyi tanıdım. Onlar da Sakaryaspor’a desteklerini esirgemediler ve hala da esirgemiyorlar. Bizler de böyle destek verebilmek için sevdamızın peşinden gidiyoruz her yere. Sakaryaspor bizim hayatımız olmuş durumda” ifadelerini kullandı.

“ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUM”

Sıkıntılı bir kongre süreci geçirdiklerini belirten Uysal, “Sakaryaspor’umuz maalesef sıkıntılı bir kongre süreci geçirdi. Uğur akkuş katkım olsun düşüncesiyle aday oldu ama başkan Cevat Ekşi seçildi. Tribünlerden çatlak seslerin çıkması zaman zaman normal. Sakaryaspor sevgisi insanları değiştirebiliyor. Paralı başkan olsun Sakarya şampiyon olsun düşüncesindeydiler ama bu kestirilemez maalesef. Şu ana kadar güzel transferler yapılıyor. Bu yıl şampiyon olacağımız inanıyorum. İçimde öyle bir his var. Buradan çağrım, küskünlük olmasın. Sakaryaspor çatısı altında birleşelim. Yeşil-siyah, en büyük Sakarya!” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Editör: Haber Merkezi