“ÇOK BÜYÜK CAMİA”
Sakaryasporlu taraftarlar tarafından oynadığı 2 maçta beğeni toplayan ama yaşadığı şanssız sakatlık nedeniyle sahalardan uzak kalan genç stoper Ahmet Furkan Özcan, Sakaryaspor’un resmi Instagram hesabından yapılan canlı yayınla yeşil siyahlı taraftarların sorularını yanıtladı. 21 yaşındaki genç oyuncu “Sakaryaspor altyapısından yetiştim, bu takım çok büyük bir camia sahip, top toplayıcılığı dahi yaptım bu takımda şimdi forma giyiyorum büyük gurur” dedi.

“HAYALİM AVRUPA”
Hayalinin Avrupa’da forma giymek olduğunu belirten Ahmet Furkan; ‘’ Benim ilk profesyonel tecrübem yetiştiğim kulüp oldu. Sezon sonunda inşallah şampiyon olarak buradaki görevim sona erecek. Sonrasını düşünmek için tabi çok erken ama futbol kariyerimde Avrupa’da forma giyme hedefim var. Avrupa futbolunda örnek aldığım isimler Sergio Ramos, Carles Puyol ve Fabio Cannavaro.

“HEDEFE ULAŞACAĞIZ”
Direkt çıkmak için mücadele edeceklerini belirten genç oyuncu, “Taraftarımız gerçekten muhteşem. Olimpiyatta, Mersin’de ve Bursa’da yarattıkları atmosferi tüm Türkiye gördü. Finali bende izledim, gerçekten çok üzüldüm ama inşallah biz bu sene telafi edeceğiz. Virüs süreci tamamlandığında sonra direkt çıkmak için mücadelemiz sürecek. Direkt olmazsa play-off’tan ama bir şekilde hedefe ulaşacağız” dedi.

Editör: Haber Merkezi