Kasım ayından beri koronavirüs pandemisi nedeniyle 4 kez ertelenen ve birçok ket tarihi değişen Sakaryaspor olağanüstü genel kurulu nihayet bugün 3 aday ile gerçekleştirilecek

3 İSİM ADAYLIĞINI AÇIKLADI
Sakaryaspor’da deyim yerindeyse yılan hikayesine dönen genel kurul sonunda gerçekleştiriliyor. Kasım ayından beri 4 kez ertelenen olağanüstü genel kurul bugün saat 14.00’te Yeni Atatürk Stadyumunda gerçekleştirilecek. Yapılacak seçimde İş insanı Uğur Akkuş, Eski başkan Cumhur Genç ve reklamcı Esra Konuk Karaaslan’ın aday olarak yer alması bekleniyor.

GENÇ VE AKKUŞ ÖNE ÇIKIYOR
Gerçekleştirilecek genel kurulda Uğur Akkuş ve Cumhur Genç isimleri ön plana çıkıyor. Kulübe üyeliği kolaylaştırılarak kongrelerin kalabalık olmasına ve taraftarın da genel kurullarda söz sahibi olmasının önünü açan Genç, kongrede delege sayısı olarak bir adım önde görünüyor. İş İnsanı Uğur Akkuş ise taraftarın büyük desteği ile güçlü bir liste oluşturarak geliyor. Genç adaylık toplantısında bütçeyi 25 milyon olarak belirlerken iddiaya göre Uğur Akkuş 50 milyon TL gibi bir bütçe ile aday oluyor.

TRANSFER LİSTELERİ HAZIR
Başkanlığa aday olan Uğur akkuş ve Cumhur Genç’in şimdiden transfer listeleri hazır durumda. Akkuş ve Genç hem teknik direktör adayları hem de futbolcularla görüşmelerini sürdürürken birçok isimle de ön protokol anlaşması imzalamış durumda. İki isim arasındaki başkanlık rekabetinin Sakaryaspor’a da olumlu yönde yansıması bekleniyor. Gerçekleşecek seçimin son yıllardaki en heyecanlı ve kıyasıya seçim olması bekleniyor.

ÇOĞUNLUK ARANACAK
Sakaryaspor kongresinin ilk kongre de gerçekleşebilmesi adına yarın 1160 delegeden 581 tanesinin kongreye katılım sağlaması gerekli. Yeterli çoğunluk sağlanması durumunda başkanlık seçimi gerçekleşecek. Kongrede yeterli çoğunluğun sağlanamaması takdirde başkanlık seçimi 21 Haziran Pazartesi günü yapılacak olan kongreye kalacak. 21 Haziran'daki kongrede ise çoğunluğa bakılmayacak

Editör: Haber Merkezi