ERKAN PERDEYİ AÇTI
Sakaryaspor, bu sezonki 5’nci hazırlık maçında Samsunspor ile karşı karşıya geldi. Vonresort otel sahasında oynanan mücadeleye temsilcimiz Hızlı başladı. Henüz maçın 4. dakikasında Serkan Odabaşoğlu harika bir golle takımını 1-0 öne geçirdi. İlk yarının 25’nci dakikasında sert müdahale sonrasında yerde kalan Oğuz Kocabal oyundan çıkmak zorunda kaldı. Oyuna Oğuz’un yerine Nalepa dahil oldu.  Samsunspor 37’nci dakikada tehlikeli geldi. Kaleci Cihan kalesinde başarılıydı. İlk devre yeşil siyahlı temsilcimizin 1-0 üstünlüğü ile sona erdi. 
KASONGO SAHNEDE
Karşılaşmanın ikinci yarısına Sakaryaspor üstün başlayan taraf oldu. Henüz devrenin başında net bir pozisyon yakalayan Kasongo’nun kafa vuruşu direğin yanından auta gitti. Karşılıklı ataklarla geçen ikinci yarının 64’ncü dakikasında Sakaryaspor penaltı kazandı. Topun başına geçen Kasongo düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve skoru 2-0’a getirdi.  Golden sonra Samsunspor organize, Sakaryaspor ise kontra ataklarla fırsatlar aradı. Samsun temsilcisi aradığı golü 83’ncü dakikada Celil yüksel ile buldu ve skor 2-1’e geldi. 


Saha: Vonresort
Hakemler: Sait Tuzcu, Melih Karaduman, Hakan Dursun
Sakaryaspor: Furkan Köse, Hurşit Taşçı, Çağlayan Menderes, Issac Donkor, Oğuz Yıldırım, Oğuz Kocabal, (Michal Nalepa) Hakan Yavuz, Serkan Odabaşoğlu, Kaiyne Woolery, (Ozan Sol),  Burak Süleyman, (Patrick Banza), Kabongo Kasongo (Sinan Kurumuş)
T.Direktör: İlker Püren
Yılport Samsun: Jakop Szumski, Alim Öztürk, Yusuf Abdioğlu, Ali Ülgen, (Şener Kaya) Mücahit Albayrak, İsmail Dimonde, (Celil Yüksek),  Osman Çelik, (Ali Kılıç), Hasan Kılıç, (Fernando Boldrin),  Polat Yaldır, Gaetan Laura, (Soner Gönül) Ahmet Sagat (Yusuf Emre Gültekin) 
T.Direktör: Bayram Bektaş
Goller: Dk.4 Serkan, Dk.66 Kasongo (Sakaryaspor), Dk.83 Celil (Yılport Samsunspor)

Editör: Haber Merkezi