ÇAYLAN SAKARYA’DA AĞIRLADI
Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Emre Çaylan, Beşiktaş yönetim kurulunda yer alan önemli isimleri ve dernek üyelerini düzenlenen yemekte konuk etti. Yönetim Kurulu Üyeleri, yemeğin ardından Sakarya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Emre Çaylan ve dernek üyeleriyle sohbet ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler. Sakarya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Emre Çaylan ve Beşiktaş As Başkanı Emre Kocadağ ve Mali işlerden Sorumlu Sayman Yönetici Murat Kılıç, Derneklerden Sorumlu Yönetici Ali Bayrak, Voleybol Şube Sorumlusu Yönetici Melih Arslan’ı Sakarya’da ağırladı.

“SÜLEYMAN SEBA’NIN ŞEHRİ SAKARYA”
Düzenlenen yemeğin ardından konuşan As Başkan Emre Kocadağ; “Beşiktaş camiasının en önemli ve kuvvetli derneklerinden biri olan Sakarya Beşiktaşlılar Derneği’nin misafirperverliğinden onur ve gurur duyduk. Sakarya’nın Türk futbolunun lokomotifi ve çok önemli değerlere sahip olduğunu biliyoruz. Süleyman Seba’nın şehri olan Sakarya’nın Beşiktaş Kulübü’nde her zaman özel bir yere sahip olduğunu söylemek istiyorum.” İfadelerini kullandı.

“BEŞİKTAŞ’IN YIKILMAZ BEKÇİLERİ OLACAĞIZ”
As Başkan Emre Kocadağ’ın ardından bir konuşma da Sakarya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Emre Çaylan yaptı. Çaylan konuşmasında; “Burada toplanmaktan ve sizinle birlikte olmaktan dolayı mutluyuz. Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın bize bıraktığı mirası en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz. Anadolu’da siyah-beyaz renklere sevdalanmış kişiler olarak Beşiktaş’ın yıkılmaz bekçileri olacağız. “ dedi.

Editör: Haber Merkezi