24 TAKIM KATILDI
Gençlik ve Spor Bakanlığı, 2019 yılı faaliyet programında yer alan Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Badminton Çeyrek Final Grup Müsabakaları Atatürk Spor Salonunda gerçekleşti. Müsabakalara ilimizin yanı sıra, Aydın, Bursa, Eskişehir, Edirne, İstanbul (Anadolu-Avrupa), İzmir, Kütahya, Manisa, Muğla ve Tekirdağ illerinden sporcular katıldı. Toplam 12 kız ve 12 erkek takımı katıldığı karşılaşmalar ilgiyle takip edildi.

ÇELİKEL’DEN YAKIN TAKİP
Badminton Anadolu Yıldızlar Çeyrek Final Grup müsabakalarını Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çelikel, GSİM Spor Şube Müdürü Murat Acar, Badminton İl Temsilcisi Atalay Gürbüz, Anadolu Yıldızlar Ligi sorumluları, sporcular, antrenörler ve idareciler yakından takip ettiler.

YARI FİNALE ÇIKAMADIK
Üç gün boyunca İlimizde süren müsabakaların ardından kızlar ve erkeklerde İstanbul Avrupa, Muğla, Tekirdağ, Bursa, İstanbul Anadolu ve İzmir İl Karması takımları Yarı Final grubuna yükseldiler. Kız ve erkeklerde file önüne geçen Sakarya İl Karması takımı ise güçlü takımlar arasında başa baş mücadele etmesine rağmen yarı final grubuna veda etti.

Editör: Haber Merkezi