Ligde 5 puan farkla liderliğini sürdüren Sakaryaspor, bugün evinde oynayacağı Turgutluspor maçına mutlak galibiyet hedefiyle çıkıyor. Ligde 75 puanla lider konumda bulunan ve en yakın rakibi Bodrumspor’un 5 puan önünde yer alan Sakaryaspor, evinde bu mücadeleyi kazanarak şampiyonluk yolunda büyük bir avantajı elde etmek istiyor.

11 YILLIK ÖZLEM
Son olarak 2011-2012 yılında 1.Lig’de yer aldıktan sonra küme düşen ve 11 sezon boyunca 2.Lig ve 3.Lig’de mücadele eden Sakaryaspor, Turgutluspor maçını kazanarak son 3 haftaya 8 puan avantajla girmenin hesaplarını yapıyor. Harika bir sezon geçiren ve yıllar süren Play Off hüsranlarını şampiyonlukla telafi etmeye hazırlanan yeşil siyahlılar, taraftarlarına da güzel bir galibiyet hediye etmek istiyor.

GÖRSEL ŞÖLEN OLACAK
Uzun zaman sonra ilk kez sahasında kapalı gişe bir maça çıkmaya hazırlanan yeşil siyahlı temsilcimiz, taraftarına da güzel bir galibiyet hediye etmek istiyor. Yeşil siyahlı taraftarların mücadelenin biletlerine göstermiş olduğu büyük ilgi karşılaşmada tribünlerin tıklım tıklım dolmasını ve görsel bir şölen olacağını gösteriyor.

STAT: Yeni Sakarya Atatürk
HAKEM: Tarık Güldal
SAAT: 15.00
YAYIN:TV264

Editör: Haber Merkezi