Geçen sezon ufak talihsizlikler nedeniyle Sultanlar Ligi'nin kapısından dönen ve bu sezon Türkiye Voleybol Kadınlar 1. Ligi A Grubunda mücadele edecek olan Sakarya Kadın Voleybol Kulübü,toplu imza töreni ve basın toplantısı düzenledi.

Serdivan ilçesindeki bir otelde düzenlenen imza töreni ve basın toplantısına Sakarya Voleybol Kulübü Başkanı Ömer Bektaş ve yönetimi ile teknik ekip ve takım oyuncularının yanı sıra basın mensupları katıldı. 

2022-2023 sezonu için çalışmalara başladıklarını ifade eden Sakarya Voleybol Kulübü Başkanı Ömer Bektaş, yeni sezonda şampiyonluk yarışının içinde olmak istediklerini belirtti.

Bu sene el ele verip bu başarıyı taçlandırmak istediklerini söyleyen Bektaş, "Destek sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Biz bir şekilde bu işe gönlümüzü verdik. İnşallah iyi bir sezon geçiririz. Hak ettiğimiz başarıyı elde ederiz." dedi.

Yapılan konuşmaların ardından yeni transferler, mevcut oyuncular, teknik ekip ve yönetim kurulu arasında imza töreni gerçekleştirildi. 

İmzaların atılmasının ardından Sakarya Voleybol takımı yönetim kurulu, teknik ekip ve oyuncularla beraber toplu fotoğraf çektirdi.

e5790729-254d-4a22-8243-4123c5ce1115

Editör: Haber Merkezi