İLK YARI 3 GOL
Karşılaşmanın ilk yarısına Tekspor hızlı başladı ce Eyüp’ün penaltı golüyle 1-0 öne geçti. Bu golden sonra Sakarya Caddesi Mithat Can’ın golüyle skoru eşitledi. Sakarya Caddesi adına sahanın yıldızlarından olan Talha sahneye çıkarak şık bir golle skoru 2-1’e getirdi ve Melih Uzunözmen’in öğrencileri soyunma odasına önde gitti.

CADDE ÜSTÜNLÜĞÜNÜ KORUDU
Maçın ikinci yarısına Tekspor yine hızlı başlayan taraf oldu. Arda ile tekrar skoru dengeleyen Tekspor, galibiyet için ümitlendi. Tekspor’un ümitlerini bitiren gol ise yeniden sahanın yıldızı Talha ile geldi. Kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü atan Talha takımına galibiyeti getirdi. Lige kötü bir başlangıç yaparak ilk 3 maçını kaybeden Sakarya Caddesi böylelikle sahadan 3-2 galip ayrılarak ilk 3 puanını aldı.

“İYİ OYNADIK”
Sakarya Caddesispor Antrenörü Melih Uzunözmen yaptığı açıklamada, “Tekspor karşısında zorlanmamıza rağmen maçı kazanmasını bildik. Diğer 4 maçımızda da iyi oynuyorduk ancak bir türlü skora yansıtamıyorduk. Tekspor karşısında hem iyi oynadık hem de 3 puanı almayı bildik. Sporcularımı kutluyorum” dedi.

“ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKACAĞIZ”
Tekspor Antrenörü Bayram Çolak ise açıklamasında, “Rakibimizin puansız oluşu bizim maçı etkiledi. Çünkü 3 puan için var güçleriyle oynadılar. Ancak golü bulan bizdik ve öne geçtik. Beraberlik gollerini attık. Bir hatadan dolayı da golü yedik. Olsun, yapacak bir şey yok. Diğer maçlara bakacağız.” İfadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi