Daha öcne Sakaryasporun 54.yılına özel ürettiğini formalardan alarak Sakaryaspora destekte bulunan Sakarya Beşiktaşlılar Derneği bu kez de Beşiktaş Kulübünün “Bırakmam Seni” kampanyasına destekte bulundu.

----

54 BİN 903 TL BAĞIŞ
Geçtiğimiz Pazar günü Kanal D’de yayınlanan Beşiktaş Kulübünün yardım kampanyası  “Bırakmam Seni” isimli programa telefon ile bağlanan Başkan Çaylan, ”Sayın Onursal başkanımız Süleyman Seba’nın memleketi Sakarya’dan herkese iyi geceler diliyorum. Bu anlamlı gecede Sayın Başkanımız Ahmet Nur Çebi’ye, Yönetim Kurulu Derneklerden Sorumlu Yöneticimiz Hakan Dalkavana, Değerli katılımcılara ve Beşiktaşımıza destek veren herkese çok teşekkür ediyorum. Sakarya Beşiktaşlılar Derneği olarak daha önce “Ruhumuz Yeter” kampanyası için 100 adet koltuk alarak numaralı tribünde Süleyman Seba portresi yaptırmıştık. Kulübümüze destek anlamında 117nci yılımıza özel üretilen Bin 903 adet formadan 20 adet ve  117nci yıl taraftar formasından 150 adet forma almıştık. Ayrıca Yönetim Kurulu üyeleri olarak 20 kişilik ekibimizle Bin 903’er lira bağışta bulundu. Bu akşam da Sakarya Beşiktaşlılar Derneği olarak 275 adet tişört ve Sakaryamızın plakası olan 54 bin 903 Türk Lirası bağış yapıyoruz"

[[y:_UvMrMnG1YM]]

----

KORKMAZ'DAN 54 ADET TİŞÖRT
Ayrıca Sakarya Beşiktaşlılar Derneği üyesi Mertcan Korkmaz'dan da güzel bir davranış geldi. Dernek üyesi Mertcan Korkmaz 54 adet tişört alarak Kimsesiz Çocuklar Koruma Derneğine bağışta bulunarak gönülleri fethetti.

Editör: Haber Merkezi