Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, Sakarya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Emre Çaylan’ın ev sahipliğinde düzenlenen kahvaltı organizasyonunda Sakaryalı Beşiktaşlılarla bir araya geldi

ORGANİZASYONA BÜYÜK İLGİ
Etkinliğe Beşiktaş yönetiminden Asbaşkanlar Emre Kocadağ ile Serhan Çetinsaya, Genel Sekreter Mehtap Mutluşan Ferah, Sayman Yönetim Kurulu Üyesi Murat Kılıç ile Yönetim Kurulu Üyeleri; Ali Bayrak, Bilgihan Sürmen, İbrahim Kemal Barış Dillioğlu, Seyit Ateş ve Umut Şenol katıldı. Sakarya Beşiktaşlılar Derneği ise konuklarını Başkan Emre Çaylan, Başkan yardımcısı Teoman Atasoy, Genel sekreteri Onur Karcı, Dernek Üyesi ve Yeni Sakarya Gazetesi İmtiyaz sahibi Sinan Uyar ve diğer yönetim kurulu üyeleriyle karşıladı.

“İLK ZİYARETİM SAKARYA’YA”
Başkan Ahmet Nur Çebi, Sakaryalı Beşiktaşlılara hitaben yaptığı konuşmada, “İkinci Başkanlık dönemimde ilk ziyaret ettiğim şehir Sakarya olmuştu. Onursal Başkanımız merhum Süleyman Seba’nın da bu topraklarla bağı vardı. Bizi burada ağırlayan Sakaryalı Beşiktaşlılara teşekkür ediyorum. Beşiktaş, Türkiye’nin her yerinde var. Bu durum hiçbir zaman değişmeyecek. Beşiktaş’a biz aşığız. Beşiktaş bizim için çok kıymetlidir. Beşiktaş’a hizmet etmeye devam edeceğiz.” dedi.

“ÜYE OLUN, SÖZ SAHİBİ OLUN”
Başkan Çebi sözlerini, “Genel kurul üyesi olduğunuz sürece Beşiktaş’ta söz sahibi olursunuz. Başkan ve yönetici, seçilirseniz olabilirsiniz. Aidatınızı yatırdığınız sürece her zaman genel kurullarda söz sahibi olursunuz. Lütfen üyeliklerinize sahip çıkın ve aidatlarınızı düzenli olarak ödeyin. Bizden önceki yönetimde sekiz yüz otuz kişi üye yapıldı. Bizim üç senelik dönemimizde üç bin sekiz yüz otuz kişi üye yapıldı. Biz “Beşiktaşlıyım” diyen hiç kimseye kimin adamı diye bakmıyoruz. Beşiktaşlı özgür olmalı. Hazır böyle bir yönetim varken, çevrenizdeki arkadaşlarınızı üye olmaya yönlendirebilirsiniz.” İfadeleriyle sonlandırdı.

“DESTEĞİMİZ HER ZAMAN DEVAM EDECEK”
Sakarya Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Emre Çaylan ise yaptığı konuşmada, “Öncelikle yeniden Beşiktaşımıza başkan seçilen Sayın Ahmet Nur Çebi’yi ve yönetim kurulunu tebrik eder. Başarılı bir dönem temenni ederiz. Süleyman Seba’nın evlatları, Sakarya şehrinin çocukları olarak; iyi insan olmandan iyi Beşiktaşlı olunmaz felsefesi ile çıktığımız bu yolda Beşiktaşımız için elinden geleni her zaman yapmaya hazır insanlarız. Şahsım ve derneğim adına yönetim kurulumuzun arkasında olduğumuzu bildirmekten onur duyarım.” dedi.

“SÜLEYMAN SEBA’NIN EVİ, BEŞİKTEŞ’IN KALESİ”
Başkan Çaylan sözlerini, “Tüm dünyanın ve Ülkemizin geçirdiği sağlık ve ekonomi zorluğu içerisinde Beşiktaşımızım için feda dedik elimizden gelen her şeyi yaptık. Sizler gibi bizde zor süreçte elimizi yetebildiğimiz kadar taşın altına koyduk. Sizlerin önderliğinde derneğimiz adına bütün kampanyalarda bulunduk. Rakam telaffuz edilmez ama yaklaşık 1 milyona yakın Beşiktaşımıza maddi destekte bulunduk. Amatör branşlarda şehrimize gelen sporcularımızın yanında olduk. Seçim sonrasında ilk ziyaretinizi bizlere yapmanızın gururu ve sevinci içerisindeyiz. Bizler bu zor dönemde tekrar devir aldığınız Beşiktaş başkanlığınız süresi boyunca elimizden geleni yapacağımızın sözünü siz değerli başkanım ve yönetim kurulunuza veriyoruz. Süleyman Seba’nın şehrine hoş geldiniz. Burası Süleyman Seba’nın evi, Beşiktaş’ın kalesi.” ifadeleriyle sona erdirdi.

YENİ ÜYELERE KARTLAR BAŞKAN ÇEBİ’DEN
Başkan Ahmet Nur Çebi, konuşmasının ardından Sakaryalı yeni kongre üyelerine üyelik kartlarını takdim etti. Yeni üyeler Gökhan Çubukçuoğlu, Oğuzhan Kaplan, Kutay Yağlar, Süleyman Talha Çelik, İsmail Şenol, Cüneyt Kaya ve Mehmet Aytekin Dağcı Başkan Nur Çebi’nin elinden üyelik kartlarını aldı. Ayrıca Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Emre Çaylan, Başkan Nur Çebi’ye teşekkür hediyesi takdim etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğraflarının ardından sona erdi.

Editör: Haber Merkezi