40 YILLIK TESİS YENİLENİYOR
Yeşil siyahlı temsilcimizde başkan Cumhur Genç dün gerçekleştirilen imza töreni öncesinde basın mensuplarıyla beraber Rüstemler Tesisleri’ni gezdi. Başkan Genç, 40 yıllık eski tesisin ne kadar kötü durumda olduğunu basın mensuplarını göstererek, “Bu şekilde bu tesisi son görüşünüz. 45 gün sonra yepyeni bir tesise kavuşacağız” dedi.

“SAKARYASPOR’UN BU TESİSE İHTİYACI VAR”
Başkan Genç, “Yıllardır Sakaryaspor’a hizmet veren bu yorgun tesisimizi artık yeniliyoruz. Yaklaşık 2.5 Milyon TL’lik bir bütçe ile tesisimiz yeni bir görünüme kavuşacak. Gönül isterdi ki yıkıp yeniden yapmak ama sezon öncesinde böyle bir vaktimiz yok. Ama kimse merak etmesin yeni gibi olacak. 12 yeni sporcu odası ekleyeceğiz. Artık aynı odada iki sporcu kalmayacak. Yemekhanesinden soyunma odalarına kadar tüm alanlar yenilenecek. Sakaryaspor’un bu tesise çok ihtiyacı var” dedi.

“45 GÜNDE TESİS BİTECEK”
Cumhur Genç ayrıca tesiste bulunan yeşil sahaların da bakımdan geçirilerek çok iyi duruma getirileceği müjdesini verirken, “Sahalarımızı da tamamen kaldırıp yeniden yapmak için zamanımız yok ama onları da çok güzle bir şekilde bakıma alacağız. Rüstemler, yepyeni bit görünüme kavuşacak. Sakaryaspor’da geç kalınmış bu hamleyi yapacağız. 45 gün içerisinde bu tesis bitecek. 2 kamp yapacağız bunların birini Sakarya’da birini ise Kızılcahamam’da yapmayı düşünüyoruz. Bu kamp dönemlerinde de tesis inşallah bitecek. Ağustos ayının ortasında tesisimizde olacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi