SAKARYASPOR’A YAKIŞIR ŞEKİLDE

Sezonu şampiyonlukla noktalayan ve 11 yıllık hasretin ardından adını Spor Toto 1.Lig’e yazdıran Sakaryaspor, adına yakışır şekilde yeni oyuncularını yenilenmiş tesislerinde ağırlamayı hedefliyor. Sezonun tamamlanmasının ardından çalışmalar başlayan yeşil siyahlı yönetim, kaba inşaat konusunda oldukça ilerleme kaydetmiş durumda. Çalışmalar hakkında Spor Müdürümüz Süleyman Doğru’ya bilgiler veren Tesis Müdürü Muhammet Çarktan, çalışmaların kısa süre içerisinde tamamlanacağını belirtti.

TESİSİN HER YERİNE DOKUNUŞLAR

Rüstemler tesislerinde yenileme adımlarına geçtiğimiz sezon başladıklarına dikkat çeken Tesis Müdürü Muhammet Çarktan, çalışmaların bu sezon öncesinde de devam ettiğini söyledi. Gerçekleştirilen yeniliklerden bahsetmeyi ihmal etmeyen Çarktan, “Tesisin hemen hemen her yerine dokunuşlar yaptık. Yeni bir yemekhane yapıyoruz. Eski yemekhane ise sporcuların dinlenme ve sosyal faaliyet alanı olacak. Mutfağımızı yenileyeceğiz. Spor salonumuzu yeni yerine aldık. Daha geniş bir alanda daha iyi ekipmanlar olacak. Fizik tedavi odamızı genişlettik. Her konuda yenilikler yapıyoruz.” dedi.

“ÇALIŞMALAR YETİŞECEK”

Yürütülen çalışmaların sezona yetiştirileceğini ifade eden Çarktan, “Tesiste hummalı bir çalışma var. Yeni sezon öncesi bitmiş olacak. İki sahamızdan birini kamp dönemine hazırlarken diğerini de kısa sürede tıkıp yeni çim sereceğiz. Tesiste bulunan yönetim binasında da atıl durumda bulunan odaları kullanılacak şekilde hizmete kazandırdık. Tüm bu çalışmalar yeni sezona kadar bitecek ve Sakaryaspor’a yakışan bir şekilde yerli ve yabancı futbolcularımızı ağırlayacağız” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi