Sakaryaspor’un deplasmanda karşılaştı Eyüpspor maçında yaşanan seyirci, küfür ve saldırı skandalı spor camiasından büyük tepki aldı. Spor kamuoyu olaylara ‘Rezaletin son perdesi’ dedi

SEYİRCİSİZ MAÇ SEYİRCİLİ OYNANDI!
Koronavirüs pandemisi nedeniyle seyircisiz oynanması gerek karşılaşmada neredeyse yarı yarıya dolu tribünlerle karşılaşan Sakaryaspor, bu da yetmezmiş gibi maçta saldırıya uğradı. Yönetici ve misafir olarak adlandırılarak içeriye giren bir grup tarafından önce sözlü taciz, ardından da fiziksel saldırıya maruz kalan yeşil siyahlı ekibimiz, maç sonunda bu duruma tepki gösterdi.

BÜYÜK YANKI UYANDIRDI
Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, durumun vahametini de gözler önüne serdi. Paylaşılan görüntülerde Sakaryaspor Kulüp müdürü Semih Yıldırım’a arkadan yumruklarla saldıran bir kişinin görüntüleri gündem yarattı. Maç esnasında Misli.com’un canlı yayınına da yansıyan küfürler ve tahriklere bir de bu saldırıların eklenmesi, spor kamuoyundan büyük tepki aldı.

“HANİ MAÇ SEYİRCİSİZDİ?”
Seyircisiz oynanması gereken mücadelede böylesine olayların yaşanmasının ardından yeşil siyahlı taraftarlar Türkiye Futbol Federasyonu’na gerekli cezaların verilmesi için çağrı yaptı. Sosyal medyada gündem olan olaylarla ilgili ‘Hani maç seyircisizdi’ ve ‘Sakaryaspor ağır taştır’ sözleriyle binlerce destek mesajı paylaşıldı. Sakaryaspor kulübü de görüntülere resmi sosyal medya hesaplarında yer vererek “Yaşanan Olayları kınıyor, takdiri spor kamuoyuna bırakıyoruz” notunu düştü.

Editör: Haber Merkezi