Üst üste alınan başarısız sonuçlar, yönetimsel sıkıntılar, sakatlıklar ve çalkantılı olaylar yüzünden oyuncuların üzerindeki baskı gittikçe arttı

BASKI ETKİLEDİ
Sezona birçok sıkıntı ile yüzleşerek başlayan ve neredeyse 10 oyuncunun ilk 3-4 haftada forma giymediği Sakaryaspor’da yaşanan olaylar ve alınan kötü sonuçlar futbolcuların psikolojisini bozdu. Yönetimsel sıkıntılar, ödemelerde yaşanan sıkıntılar ve kaoslara bir de taraftar baskısı eklenince oyuncuların kendini sahaya vermesi gittikçe zorlaştı.

KAFALAR SAHADA DEĞİL
Sık sık kafa olarak hazırlanmakta zorlandıklarını teknik ekibe ve arkadaşlarına ileten oyuncular, yönetim ile takım arasında yaşanan sorunlarla da ekstra sıkıntı yaşadı. Üst üste alınan kötü sonuçlar da oyuncuların psikolojisini oldukça etkileyince kaçınılmaz bir tablo ortaya çıktı. Etimesgut maçında da kendisini sahaya vermekte zorlanan sporcular arzu ettikleri oyunu ortaya koyamadı.

FORVETLERİN GOL SIKINTISI
Geçtiğimiz sezon takımlarında çok iyi bir performans sergileyen oyuncuların bile vasatın altında kalması, sorunun psikolojik bir boyutta olduğunu gösterdi. 9 Haftada sadece 5 gol bulabilen forvet oyuncularının üzerindeki baskı da sahaya yansıdı. Hemen gol bulmak için çok fazla hızlı hareket eden yeşil siyahlı forvetler, pozisyonlarda basit hatalar yaparak gol bulmakta zorluk çekiyor.

Editör: Haber Merkezi