Keçiörengücüspor ile olan 7 puanlık fark da kapanır, diğerleriyle de. Tabii ki bizim 6 maçın 6’sını da kazanmamız şartıyla. 1 beraberlik bile ipimizi çeker ki, bu 3 haftayı 9 puanla kapatmamız şart. 

KEÇİÖREN’İ YAKALAYABİLİRİZ!
Son 6 haftasına girilen TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta lider Keçiörengücü bu hafta Samsunspor ve Niğdespor ile üst üste kendi sahasında oynayacak olsa da, özellikle Samsunspor maçını neden kaybetmesin ki? Ya da Niğde Anadolu Futbol maçı neden berabere bitmesin. Peki ya 3 hafta sonra Sarıyer ile İstanbul’da oynayacağı maçta yenilmeyeceğinin garantisini kim verebilir? Hatta sondan ikinci hafta Uşak Deplasmanında berabere kalacağını. Belki de bu 4 maçta berabere kalacak. Alın size işte size eksi 8 puan, yani onları yakalama fırsatı.

SAMSUNSPORUN FİNALİ BİZİMLE!
Samsunspor için bu haftaki Keçiörengücü deplasmanı çok önemli. Sonraki hafta ise Sarıyer ile Samsun’da karşılaşacak. Ardından Hacettepe deplasmanı çıkacak ki Keçiörengücüspor gibi onlar da Ankara takımı (!) Bir de Sakaryaspor ile Samsun’da son hafta oynayacakları kader maçı var. Samsunspor için de öyle bir puanlama olsun ki, en kötü ihtimalle bizim Samsun’da onları yenmemiz durumunda grup birincisi çıkartsın. Onlar yenerse de onlar. Dananın kuyruğu o maçta kopsun. Ya Samsun şampiyon olsun ya Sakaryaspor!

SARIYER VE KASTAMONU ÇOK ZOR!
3.sıradaki Sarıyer ise Samsunspor ile İstanbul’da, Keçiörengücü ile de Ankara’da karşılaşacak. Grup birincisi olabilmesi için hem bu maçları kazanması gerekecek hem de diğer maçları. Kastamonuspor. Onlar için söylenecek tek şey, Keçiörengücü, Samsunspor ve Sarıyer hep kaybedecek, onlar da hep kazanacak. Böyle bir şansı var mı? Evet var çünkü maçları kolay ve en zor maçları Sakaryaspor ile Kastamonu’da oynayacak maçları. Ama arada sürpriz sonuçlar alınırsa tabii ki iş değişir.                          

İŞTE İLK 5 SIRANIN SON 6 HAFTASI

KEÇİÖRENGÜCÜSPOR (63)
SAMSUNSPOR (İ)
NİĞDE ANADOLU (İ)
SARIYER (D)
HACETTEPE (İ)
UŞAKSPOR (D)
MANİSASPOR (İ)

SAMSUNSPOR (61)
KEÇİÖRENGÜCÜ (D)
SARIYER (İ)
HACETTEPE (D)
UŞAKSPOR (İ)
MANİSASPOR (D)
SAKARYASPOR (İ)

SARIYER (60)
BAYRAMPAŞASPOR (İ)
SAMSUNSPOR (D)
KEÇİÖRENGÜCÜ (İ)
NİĞDE ANADOLU (D)
HACETTEPE (D)
UŞAKSPOR (D)

KASTAMONUSPOR (58)
HACETTEPE (D)
UŞAKSPOR (İ)
MANİSASPOR (D)
SAKARYASPOR (İ)
AMED SPORTİF (D)
GÜMÜŞHANE (İ)

SAKARYASPOR (56)
İNEGÖLSPOR(İ)
GAZİANTEP (D)
BODRUM BLD BODRUMSPOR (İ)
KASTAMONUSPOR (D)
BAYRAMPAŞASPOR (İ)
SAMSUNSPOR (D)

Editör: Haber Merkezi