Rakibine 1-0 mağlup olan temsilcimiz buna rağmen iyi bir oyun sergiledi

İLK YARI GOL YOK
Geçtiğimiz sezon baraj maçını kazanarak Bölgesel Amatör lige yükselen Pamukova1968, hazırlık karşılaşmasında bir başka BAL temsilcisi Karamürselspor ile karşı karşıya geldi.

----

Maçın ilk devresinde Mehmet Atmaca idaresindeki Pamukova1968 Karamürsel karşısında kontrollü bir oyun sergiledi. Rakibin bulduğu ataklarda kaleci Serdar başarılı olunca ilk yarı 0-0 eşitlikle sona erdi.

GOL HATADAN GELDİ
Maçın ikinci yarısına temsilcimiz değişikliklerle başladı ve genç oyunculara şans verdi. Takımını yarısını değiştiren Pamukovaspor Karamürsel karşısında zaman zaman zor anlar yaşadı. Kaleci Serdarın yerine giren Enes de yaptığı kurtarışlarla maça damga vurdu. İki takımın karşılıklı ataklarında son bölüme kadar sonuç çıkmadı. 75.dakikada Pamukova defansının hatasını iyi değerlendiren Karamürsel bulduğu golle 1-0 öne geçti. Maçta başka gol olmayınca mücadele bu skorla sona erdi. Maçın ardından Antrenör Mehmet Atmaca birkaç oyuncu ile yollarını ayırdıklarını söyledi. 

----

Saha: Pamukova

Pamukova1968: Serdar (Enes), Bahtiyar (Muharrem), Abdullah, Şahin, Berk, A. Kadir, Resul, Ferdi, Mustafa, Yiğit, Kerem, Muhammet, Yunus Emre

Antrenör: Mehmet Atmaca

Karamürselspor: Mehmet Öztürk, Mehmet Ünal, Batuhan Güven (Batuhan Gökova) Erman, Cevdet, Oğuzhan, Yasin, Mustafa, Enes, Soner, Recep (Serkan)

Antrenör: Cem Baki

GOL: Dk.75 Oğuzhan (Karamürselspor)

Editör: Haber Merkezi