ÜLGEN’E AYIP OLDU
TRT Spor yorumcusu Hayri Ülgen’in de  tribünden izlediği karşılaşmada böyle bir olayın olması büyük üzüntü yaşatırken Ülgen de oldukça üzüldü,

84.dakikada  rakibine kontratakta yakalanan Hayrettinspor’da kaptan Ceyhun rakibini formasından çekerek indirince ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Hayrettinspor aradığı berberlik golünü bir türlü bulamadı. Uzatmaların son saniyelerinde orta sahada Hayrettinsporlu futbolcu ile Akyazı Akınsporlu futbolcunun topsuz alandaki mücadelesinde konuk ekibin futbolcusu aldığı darbe ile yerde kaldı.

AKYAZI GELMEYECEK MİSİNİZ?
Bu pozisyonda hakem düdük çalmayıp oynanınca Akyazı Akın antrenörü büyük tepki gösterdi. Karşılaşmanın son düdüğünün çalması ile 3-2 kazanan Akyazı Akınspor antrenörü son saniyede futbolcusunun yerde kalmasına sert tepki gösterince, Hayrettinsporlu futbolcularla aralarında sert tartışmalar çıktı. Sonrasında da Akyazı Akınspor Antrenörünün “SİZ AKYAZI’YA GELMEYECEK MİSİNİZ?” deyince olaylar daha da büyüdü. Çıkan arbedeyi polis güçlükle önledi.

Editör: Haber Merkezi