TAKSİ TUTSAN 20 LİRA YAZAR
Maçın ilk yarısına hızlı başlayan Hızırtepe Özenspor, oynadığı futbolla hem izleyenleri hem de rakip takımı büyüledi. Rakibin ayağına top değmesine izin vermeyen Özenspor, ilk yarının ortalarına doğru Abdülaziz’in ayağından bulduğu golle durumu 1-0’a getirdi. İyi oynamaya devam eden Mavi-Beyazlı ekip rakip ataklarına engel olup daha çok atak yapmaya başladı. İki takımın da sertleşmeye başladığı dakikalarda Hızırtepe Özenspor’da sahneye Murat Bardak çıktı ve 52 metreden müthiş bir frikik golü attı ve durumu 2-0’a getirdi. Hakem, Murat’ın attığı golden sonra ilk yarıyı bitiren düdüğü çaldı.

YENİ TRANSFERLER GÖZ KAMAŞTIRDI
İkinci yarıya yine Özenspor etkili başladı. Rakibinin istediği oyunu oynamasına engel olan Hızırtepe Özenspor, ilk yarıda bulduğu 2 gole rağmen tedbiri elden bırakmadı ve etkili oyununa devam etti. Önde olmasına rağmen üst üste atak yapan takım yine Hızırtepe oldu. Rakibinin art arda yaptığı atakları savunmaya çalışan Esentepe Gölspor elinden geleni yapsa da defans arkasına yapılan koşuda Murat Kotan’a engel olamadı. Kotan, yaptığı koşuyla kaleci ile karşı karşıya kaldı ve yaptığı sert vuruş ile skoru 3-0’a getiren golü attı. Atılan 3’ncü golden sonra disiplini elden bırakmayan Hızırtepe Özen Spor, yeni transferlerine de şans verdi. Yeni transferlerden Halil İbrahim ve Rıdvan oyuna girdikten sonra oynadıkları futbolla alkış aldı. Maça ısınan Halil İbrahim kullanılan köşe vuruşunda araya girdi ve yaptığı kafa vuruşuyla durumu 4-0’a getirdi. Maçın sonlarına doğru biraz da olsa farkı azaltmak isteyen Esentepe’de, Abdurrahman art arda attığı çalımlardan sonra şık vuruşuyla topu ağlara gönderdi ve durumu 4-1’e getirdi. Bu skor aynı zamanda maçın sonucu oldu ve Hızırtepe Özenspor rakibini 4-1 mağlup etti.

AKÇAY; “TAKIMINDAN MEMNUNUM”
Galip gelen Hızırtepe Özenspor’un teknik direktörü Bilal Akçay maç sonunda yaptığı açıklamada, “Sezonun ilk devresinde başarılı bir grafik çizmiştik. Bu başarılı grafiği çizerken tek mağlup olduğumuz takım bugün yendiğimiz Esentepe Gölspor’du.  Sezonun ikinci yarısının ilk maçı olan Limandere karşılaşmasına 5 as oyuncumuzdan mahrum başladık. Bu karşılaşmayı iki kırmızı kart yedikten sonra iki de penaltı olunca mağlup olduk. Bu maça çok hırslı hazırlandık ve iki de transfer yaptık. Orta sahaya Rıdvan ve santrafora İstanbul’dan Halil İbrahim’i transfer ederek hem mevcut kadroya hırs hem de takıma bir güç kattık. İkinci yarıda görev verdiğimiz yeni sporcularımızdan Halil İbrahim, kalitesini göstererek bir gol katkı yaparak bizi yanıltmadı. Çok iyi oynadık ve kazandık. Şimdi Akartepe maçına hazırlanıp galip gelerek hedefimize ulaşmak istiyoruz. İlk yarının sonunda Murat’ın attığı golle ilgili de bir iki kelime etmek istiyorum. Bu yaşıma kadar Avrupa dahil birçok gol gördüm ama Murat Bayrak’ın yani Havuç ’un gölü gibi bir gol görmedim.” şeklinde konuştu.

Stat: Erenler Atatürk

Hakemler: Mehmet Akıncık*** Mesut Katık*** Oğuzhan Çalışkan***

Hızırtepe Özenspor: Berat **** Ahmet **** Eray **** Murat Kotan **** Taner Yiğit **** Yusuf ****(Melih Kumaş ****) İsmail ****(Halil İbrahim ****) Adnan **** Aziz ****(Rıdvan ***) Murat Bardak **** Yunus Emre****

Antrenör: Bilal Akçay

Esentepe Gölspor: Emrah** Hüseyin ** Emre ** Kadirhan ** Gürbüz ** Murat ** Hamza ** Ümit ** Muhammed** Onur ** Abdurrahman ***

Antrenör: Reşat Salpat

Goller: Abdülaziz, Murat Bardak, Murat Kotan, Halil İbrahim ( Hızırtepe Özenspor), Abdurrahman Öncü ( Esentepe Gölspor)

Editör: Haber Merkezi