LİGE HAZIRLANIYORLAR
İlimizi hem kadın hem de erkek liglerinde temsil etme başarısı gösteren Ozanlargücü, erkek futbol takımı ile 1. Amatör kümeye hazırlanıyor. Süper amatör küme’ye çıkma hedefiyle çalışmalarını sürdüren Ozanlargücü, yaptığı transferler ile de dikkat çekiyor. İç ve dış transferde çalışmalaırnı tamamlayan Ozanlar temsilcisi, ligin tozunu attırmayı hedefliyor.

İŞTE O İSİMLER
Ozanlargücü iç transferde Ali Kama, Tolunay Aksoy, Emirhan Sönmez, Hakan Bodur, Emre Demir, Okan Demiroğlu, Ersel Demir, Abdullah Arıcı, Kemal Turna, Burhan Can, Burak Can Ak, Kadir Bozkurt ve Sezgin Kılıç ile anlaştı. Dış transferde ise Aydın Onar, Muhammed Tarık Kan, Oğuzhan Yılmaz, Melih Bektaş, Emir Pekin ve Oğuz Kurtuldu ile imza attı. Ayrıca kadroya alt yapıdan Ali Talip Yıldırım, Efe Aytekin, Talha Memiş ve Ege Aytekin dahil oldu.

SÖNMEZ’DEN TEŞEKKÜR
Antrenör Özcan Sönmez yaptığı açıklamada, “Kulüp başkanımız Muhittin Yazgan’a takımın transferlere ihtiyacı var dedim. Hemen kolları sıvadı. Yaptığımız transferlerle liglere damgamızı vuracağımızdan hiç şüphemiz yok. Başkanımız bize her türlü imkanı sağlıyor. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca başlayacak olan Amatör Küme maçlarında takımlarımıza başarılar diliyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi