Sakaryaspor’un pazar günü Elazığspor’u 1-0 yendiği mücadelede ortaya koyduğu oyun taraftarlardan geçer not almadı. Oynanan oyunu beğenmeyen yeşil siyahlı taraftarlar, kaça pozisyonlara da isyan etti

TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta 30 puanla 7’nci sırada yer alan Sakaryaspor, Elazığspor karşısında 1-0’lık sonuçla kazansa da taraftarlar oynanan oyundan memnun kalmadı. Maç içerisinde sık sık oyundan düşen ve hakimiyeti rakibine veren yeşil siyahlılar, bir türlü istediği baskıyı rakip kalede kuramadı. Rakibi 10 kişi kalmasına rağmen kalesinde baskı yiyen yeşil siyahlı futbolcular, taraftarlardan tepki gördü.

Karşılaşmanın son bölümünde konuk ekip Elazığspor’a kontra ataklarla cevap veren ve çok net fırsatlar yakalayan Sakaryaspor, Berk, Nuri Fatih ve Abdülaziz ile bu fırsatları cömertçe harcadı. Kaçan %100’lük gol fırsatlarının ardından tribünde saç baş yolan taraftarlar, maç sonunda bazı oyunculara tepki gösterdi. 5-6 net fırsatı değerlendiremeyen yeşil siyahlı hücum oyuncuları, performansları ile geçer not alamadı.

Editör: Haber Merkezi