Grup birinciliği için 7’de 7’yi hedefleyen Sakaryaspor,  Cumartesi günkü Ankara Demirspor maçını şampiyonluk maçı olarak görürken, bu maçın son taktik çalışmasını dünkü çift kale maçta yaptı.

KALECİ FERHAT SOL AÇIK OYNADI!
Ankara Demirspor maçının hazırlıklarını Rüstemler Tesislerinde sürdüren Sakaryaspor’da grip olan Zahit Fındık ile sakatlığı bulunan Tevfik Köse dünkü idmanda yer almadılar. Eyüpspor maçında yer alamayan Ferit Erişçi ile Eyüp maçında cezalı olduğu için oynayamayan Berkay Can, dünkü idmanda takımla birlikte yer aldı. 22 kişilik kadro oluşturulamayınca kalecilerimizden Ferhat Kaya mecburen sol açık oynadı.

ERTEKİN’İN ORTA SAHA SIKINTISI
Teknik Direktör İsmail Ertekin, cumartesi günkü Ankara Demirspor maçının kadrosunu belirlerken, ideale yakın kadrosunu da oluşturdu. Kaleyi yine Oğuz Çalışkan’a veren Ertekin, sağ bekte Ferit, sol bekte Canberk, stoperde ise Berkay ve Ümit’i oynattı. Orta sahayı Ferhat ve Savaş’a teslim ederken, üçüncü ismi belirleyemedi. Bu da ya Umut olacak, ya Görkem. Hücum hattında ise Zahit’in hastalığından dolayı Hacı Ömer ve Berk ile Dilaver yer aldı.

Editör: Haber Merkezi