Bu yıl Gazi Metal sponsorluğunda düzenlenen Olgunlar Turnuvası oynanan final maçlarıyla geride kaldı. 30ncu heyecanda 50 gün boyunca takımlara destek olan taraftarlar tribünleri bir gece olsun boş bırakmadı

50 günlük maratonun sonunda şampiyon takımlar kupalarına kavuşurken bir buçuk ay turnuvayı takip eden taraftarlarda burukluk vardı. Her akşam gelmeye alıştıkları turnuvanın son günlerinde boş koltuk bırakmayan taraftarlar turnuvadan geriye güzel anılar bıraktı. Dostlarıyla tribünde buluşan olgunlar müdavimleri güzel hatıralarla Tansu Çiller sahasından ayrıldı. Dereceye giren takımları alkışlayan taraftarlar en büyük alkışı şampiyonlara sakladı.

Olgunlar turnuvası boyunca dünya kupası, süper kupa gibi dev organizasyonlara rağmen tribünleri dolduran ve maçları kaçırmayan taraftarlar turnuvaya renk kattı. Görkemli bir açılış ile başlayan ve harika 3 final maçıyla sona eren turnuvada katılan tüm takımlar katılım plaketi aldı. Tecrübeli Olgunlar kategorisinde Remax Hür, Olgunlar kategorisinde Deniz Fren Bosna Pırıldar Market, Genç Olgunlar kategorisinde ise Masla inşaat şampiyonluğa ulaşan takımlar oldu. Şampiyonlar görkemli bir tören ile kupa ve madalyalarını aldı.

Editör: Haber Merkezi